Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Karen Walker Eyewear Alla varumärken

(1)
Visar produkter 1 till 1 av 1

Karen Walker Eyewear från Mister Spex

Den nyzeeländska modedesignern Karen Walker har höjt ribban för moderna glasögon med denna stilfulla Karen Walker Eyewear-kollektion från Mister Spex. Karen Walker är känd för sin innovativa modedesign och hennes kollektion präglas genom detta slående och annorlunda glasögonsortiment av kreativa former med utmärkt funktion. Karen Walkers glasögon är omtyckta bland unga kändisar och ger ett stänk av glamour åt den enklaste utstyrsel.

Genom att leka med material, former och detaljer blåser Karen Walker Eyewear från Mister Spex nytt liv i ett par klassiska glasögon med hjälp av slående helbågar. Med sin naturliga blandning av metall och plast som ger en kultpräglad finish tilltalar dessa stilfulla bågar alla damer. Karen Walker Eyewear från Mister Spex har en tidlös stil men innovativ form och kan läggas undan för de mest glamorösa tillfällena eller helt enkelt användas till vardags.

När du väljer ett par från kollektionen Karen Walker Eyewear från Mister Spex matchar vi bågarnas kvalitet med Mister Spex kvalitetsglas. Våra avancerade glas har extra styrka, antireflexbehandling och UV-skydd.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.