HUMPHREY´S Glasögon

HUMPHREY´S
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
248 Resultat

Humphrey´s Eyewear glasögon online från Mister Spex

Märket Humphrey´s Eyewear kommer liksom TITANflex och Brendel från det väletablerade tyska företaget Eschenbach, experter på optisk utrustning och glasögon sedan 1913. Humphrey´s Eyewear glasögon är särskilt populära bland yngre kunder och återspeglar de senaste modetrenderna. Humphrey´s Eyewear hämtar inspiration från Londonstilen och skapar färgrika och extravaganta glasögon.

Humphrey´s Eyewear fyllde tio år 2010. För att fira presenterade poplegenden Ronan Keating Humphrey´s Eyewear nya glasögonkollektion för 2010. Märket har redan samarbetat framgångsrikt med kändisar. Keisha Buchanan från Sugababes och Mieze, sångaren från det tyska popbandet MIA, har redan presenterat spännande kollektioner från Humphrey´s Eyewear. Nu är det dags att bygga vidare på denna framgång.

Humphrey´s Eyewear senaste kollektion imponerar naturligtvis även utan stjärnorna. Märket bygger på kreativitet och design. Men kvalitetsmaterial och mästerligt utförande är också viktiga för Humphrey´s Eyewear framgång. Det är skälet till att Humphrey´s Eyewear glasögon fortfarande ligger etta på stiltopplistorna efter tio år.

Den här säsongens hel- och halvbågar är inriktade på rektangulära former och leker med de senaste trendiga färgerna. Särskild uppmärksamhet ägnas skalmarnas form och design. Dekorationer, figurer och färgrika element används för att göra dessa glasögon till en verklig fröjd för ögat.

En absolut höjdpunkt i den senaste kollektionen är halvbågsmodellen 582005. Den ger verkligen prov på Humphrey´s Eyewear designkvalitet: en storartad kombination av metall och plast, en fräck färgblandning och extravaganta detaljer. Alla dessa element ger en ungdomlig och trendig effekt.

Helbågsmodellen 581002 hör definitivt till kategorin ”nördglasögon”. Med en unik blandning av färger och små, rektangulära glas har glasögonen en överväldigande popattraktion! Fräscht, spännande och coolt.

Humphrey´s Eyewear: går i bräschen för modern stil och modernt mode. Fortfarande på topp efter tio år. Om du letar efter de senaste coola trenderna behöver du inte gå längre än till Humphrey´s Eyewear.

Gå igenom Humphrey´s Eyewear sortiment för att hitta ditt favoritpar. Ladda upp ett foto för att använda vårt verktyg för virtuell provning eller beställa glasögonen för att prova hemma. Anpassa glasögonen till dina behov genom att ange relevanta uppgifter från ditt recept. Efter att du har lagt din beställning levererar vi dina Humphrey´s Eyewear glasögon så snart som möjligt. Vi erbjuder även 90 dagars öppet köp så att du kan känna dig trygg.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo