Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
83 Resultat

Shoppa solglasögon från Guess hos Mister Spex

Sedan 80-talet har varumärket Guess varit välkänt i modebranschen. Guess solglasögon har en klassisk stil, i kombination med modern design. Här hittar du ljusa färger såväl som traditionella toner av brunt och svart. Guess kännetecknas av en hög kvalitet och lämplighet för vardagsbruk samt av en mångsidig design. Från runt till fyrkantigt - du hittar Guess solglasögon i otaliga varianter hos Mister Spex.

Modemärket Guess

Bröderna Paul och Maurice Marciano grundade varumärket 1981 i USA, vilket ganska snabbt lockade till sig uppmärksamhet. Guess imponerade inte bara sina fans med trendigt mode, utan också med sin reklam med modeller som Claudia Schiffer, Anna Nicole Smith och Paris Hilton. Förutom de eftertraktade Guess-väskorna är Guess solglasögonen lika populära bland kunder över hela världen. I Guess sortiment hittar du högkvalitativa modeller i både plast och metall. Är du ute efter Guess solglasögon i vintage-look? Välj den runda panto-formen eller de attraktiva ”cat-eye” glasögonen. Guess solglasögon är framförallt färgglada och mångsidiga. Du hittar även bågar i havana-färg med en blandning av röda och blå och gula nyanser. Flera nyanser av brunt eller svart kan kombineras med vilken outfit som helst.

Prova solglasögon från Guess hos Mister Spex

Är du inte helt säker på vilken modell som passar din ansiktsform kan vi hjälpa dig via vår ansiktsform-guide. Se efter i spegeln vilken ansiktsform du har: oval, fyrkantig, rund eller hjärtformad. Klicka på filtret för ansiktsform till vänster på sidan och få en lista med förslag från oss på Mister Spex. Vi förstår hur viktigt det är att se hur solglasögonen faktiskt kommer att sitta på just ditt ansikte. Därför tycker vi att du ska prova vårt digitala provrum! Ladda bara upp en bild eller prova direkt med din webbkamera och se hur de olika modellerna passar på just ditt ansikte. Testa hur många solglasögon från Guess du vill, allt utan att lämna hemmet. Dessutom erbjuder vi alltid fria returer på solglasögon, om du mot förmodan skulle ångra ditt köp.

  • Fri frakt på alla glasögon!

Upptäck dina nya favoritsolglasögon från Guess i Mister Spex sortimentet idag!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo