Givenchy Glasögon

Givenchy
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
53 Resultat

Från catwalken till näsan: dam- och herrglasögon från Givenchy

Ett par glasögon från Givenchy är mer än bara ett par glasögon! Den som bär Givenchy gör ett modeuttalande. Få accessoarer är lika högkvalitativa och snygga som designerglasögonen från Givenchy. Det franska lyxmärket grundades 1952 av Hubert de Givenchy och har alltid varit ett steg före andra märken med sin kreativa och glamorösa design och omisskännliga franska touch. När det gäller lyxmärken som Givenchy hittar du inte bara moderna glasögonramar, utan också ovanlig design som framhäver din look. Efterfrågan och kvalitet - glasögonbågarna från Givenchy är innovativt utvecklade och högkvalitativt bearbetade och kännetecknas av speciella färger och ytor där mycket tunna acetater och högteknologisk titan används. Även med sin senaste kollektion satsar maison Givenchy på extravaganta designkreationer, vissa i dämpade toner andra i pastellfärger och även i starka färger. Lyxiga former och spännande färgaccenter gör Givenchy-glasögonen till riktiga blickfång!

Givenchy -Lyx med twist

Oavsett om det är en raffinerad cateye med tonade färger eller ren design i Jackie O.-format: Varje enskild glasögonmodell från Givenchy har något mycket speciellt. Vare sig det är det individuella designspråket eller en ovanlig färg, de eleganta Givenchy-glasögonen finns i en mängd olika modeller, så att en passande form och färg finns tillgänglig för varje ansikte. I varje enskilt par Givenchyglasögon för damer och herrar finns det mycket kärlek till detaljer, vilket ger alla kreationer en unik karaktär och karisma. Lyxigt och elegant - Givenchy-glasögon står för en distinkt personlighet och en omisskännlig stil och återspeglar detta perfekt med ett brett utbud av ramkreationer i rektangulära, fyrkantiga eller extra stora överdimensionerade format som regelbundet bryter mot modekonventionerna.

Dina fördelar hos Mister Spex

Upptäck utvalda designmärken, säsongens exklusiva stilar och låt dig inspireras av vårt lyxiga sortiment av solglasögon, slipade glasögon och progressiva glasögon från ledande märken. Utöver våra högkvalitativa Givenchy-glasögon erbjuder vi ett stort urval av andra designerrmärken som t.ex. Linda Farrow, Victoria Beckham och Moncler.

Letar du efter ett par glasögon med styrka från Givenchy? Vi slipar glasen till din favoritbåge så att även du med höga värden kan se perfekt och njuta av solen. Hos oss kan du känna dig trygg när du shoppar i lugn och ro hemifrån. Vi har höga kvalitetsstandarder, vilket gör att vi tillverkar dina nya Givenchy-glasögon i optikerkvalitet och helt efter dina styrkor och behov. Kan du inte bestämma dig för ett par glasögon från Givenchy? Använd vårt hemlån för att prova dina favoritbågar i upp till tio dagar hemma och bestäm dig i lugn och ro. Beställ dina nya Givenchy-glasögon nu – helt utan problem och risker:

  • betalning mot faktura

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo