BLACK FRIDAY SALE: Upp till 50% rabatt + 20% EXTRA¹ | Kod BF23

Black Friday Escalation
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
1 330 Resultat

BLACK FRIDAY-REA hos Mister Spex

Undrar du när Black Friday är? Årets shoppingevent står för dörren! Black Friday inträffar dagen efter Thanksgiving - den amerikanska tacksägelsedagen. Tycker du om att shoppa online och pressa priser? Då lönar det sig verkligen att titta hit!

Så vad väntar du på? Kika på årets bästa Black Friday-erbjudanden – vår Black Friday Sale börjar nu! Säkra dig bågar från den senaste kollektionen, ta del av exklusiva rabatter under shoppingveckan ”Black Friday Sale” och hitta dina favoritglasögon. Våra erbjudanden gäller självklart både i webbutiken och i våra butiker.

Enkelslipade glasögon, progressiva glasögon, arbetsplatsglasögon – passande glasögon för just dina behov

Hos oss hittar du de senaste glasögontrenderna, rådgivningen om du ska köpa nya progressiva glasögon, de coolaste nyheterna när det kommer till bågar och hållbart tillverkade glasögon för en rättvis bild av världen. Vårt stora utbud kommer att övertyga och inspirera dig. Det lönar sig att ta en titt – särskilt under vår Black Friday Sale-rea! Ta del av våra mycket heta Black Friday-erbjudanden idag.

Dina fördelar hos Mister Spex

Oavsett vad du letar efter så har vi det

Omtyckta designermärken, exklusiva ledande märken eller efterfrågade ”independent”-märken – hos oss hittar du garanterat det du letar efter. Och med våra Black Friday-rabatter lönar det sig att shoppa dubbelt så mycket!

Kvalitetsglas som inte kostar skjortan

Hos oss vet du precis hur mycket du betalar för dina glas. De kvalitativa standardglasen kostar till exempel ingenting eftersom de ingår i priset på bågarna. Redan redo för Black Friday? Det blir du, om inte annat, med våra Black Friday-erbjudanden.

¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar. Rabattkoden ger dig 20% rabatt och gäller på våra glasögon- och solglasögonbågar, inklusive utvalda glaspaket samt kontaktlinser och linsvätskor. Rabatten är giltig till och med 2023-11-27 på www.misterspex.se och i våra Mister Spex-butiker, men bara så längre lagret räcker. Vi betalar inte ut rabattens värde i kontanter. Rabatten går inte att använda på exkluderade märken enligt Mister Spex köpvillkor. Rabatten går inte heller att kombinera med andra rabatter, erbjudanden eller kampanjer. Kommersiell marknadsföring av rabatten är förbjuden. Vi hänvisar även till misterspex.se gällande köpvillkor.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo