Glasögon

Prova glasögon online

Tre enkla steg

  1. Klicka på "Digitalt provrum" på bågens produktsida.

  2. Följ de enkla stegen.

  3. Prova flera olika modeller tills du hittar din favorit!

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
7 542 Resultat

Online try-on glasögon

När det kommer till slipade glasögon till sport handlar det inte längre bara om att ha glasögon i rätt styrka eller att de ska skydda ögonen, det handlar också om att göra ett modestatement. Det är numera viktigt att du hittar glasögon som kompletterar ditt ansikte, din personliga stil och dina behov. Därför tvekar många inför att handla online, man kanske inte är riktigt bekväm med att köpa glasögon utan att prova dem innan! För att göra det enkelt för dig har vi på Mister Spex gjort det möjligt att prova glasögonen online, i vårt digitala provrum.

Med vårt virtuella provrum kan du helt enkelt prova glasögonen online och se hur de passar på dig innan du går vidare och beställer dem. Kanske är du osäker på om en Aviator-modell kommer att passa ditt ansikte. Eller undrar du hur de sprakande Le Specs-glasögonen skulle komlettera din personlighet? Tja, använd dig av vårt virtuella provrum och prova dem i 3D med din webbkamera. Oavsett om du är hemma, på kontoret eller på resande fot kan du alltid se hur glasögonen kommer att se ut på just dig.

Oavsett om du vill köpa Uvex-glasögon för extrem-äventyr, välja mellan Oakley-bågar för ett sportigt utseende eller hitta den perfekta bågen från alltid så populära Ray-Ban, så kommer vårt virtuella provrum se till att du smidigt och enkelt hittar rätt glasögon.

Som Europas ledande online-optiker erbjuder Mister Spex alltid professionell hjälp och öppet köp. Allt för att du tryggt ska kunna köpa glasögon online.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo