Glasögon för hjärtformat ansikte

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
4 557 Resultat

Glasögon för hjärtformade ansikten

Är du lyckligt lottad och har ett hjärtformat ansikte så har du en stor fördel när du ska välja glasögon. För denna ansiktsform finns nämligen många glasögonmodeller att välja bland. Personer med ett hjärtformat ansikte har en fin haka, vilken glasögonen kommer framhäva. Oavsett vad du har för synfel eller synstyrka och vilken modell du vill ha så har Mister Spex ett par som passar just dig!

För att positivt framhäva ditt ansikte är det viktigt att du hittar ett par glasögon som ger ditt ansikte rättvisa. Ur vårt fantastiska sortiment kommer du hitta ett par glasögon som du ser perfekt i och samtidigt gör att du ser fantastisk ut. Ett hjärtformat ansikte omfattar en markant panna, utpräglade kindben och en lite spetsigare haka. Ögonpartiet och pannan har samma bredd. Ansiktet är bredare upptill och smalare nedtill. Glasögonen som passar dig är formade på samma sätt, så att de ger ett harmoniskt och fint intryck.

Smala ramar ger ditt ansikte ett mjukare intryck och gör ansiktet mindre markant. Rektangulära glasögon ger ansiktet mer struktur. Du bör undvika glasögon med breda och stora bågar. För att göra att bredden av den övre delen av ansiktet ser mindre ut är bågar som är bredare vid botten att föredra. Runda bågar klär också ett hjärtformat ansikte bra. När det gäller färg finns det mycket att välja på och de flesta färger passar perfekt. Bara du själv bestämmer om du vill ha diskret eller färgglatt. Välj och vraka ur vårt härliga sortiment och se vilka som faller dig bäst i smaken.

Flera fördelar med att beställa dina glasögon hos Mister Spex:

  • 90 dagars öppet köp

  • Prova glasögonen hemma i lugn och ro innan du bestämmer dig

  • Få optiker kan matcha urvalet på Mister Spex - Välj på över 4500 modeller

  • Endast glasögon av toppenkvalitet

Om du har frågor eller behöver hjälp så hjälper gärna en av våra utbildade optiker dig när du ringer vår kundservice.

  • ¹Rabatten gäller vid köp av glasalternativen Komfort, Premium och Premium Plus till enkelslipade- eller progressiva glas, arbetsplatsglas samt till solglasögon med styrka. Rabatten gäller också på övriga tillval som lotuseffekt, blåljusbehandling, Smart Focus och samtliga färgade alternativ. Erbjudandet gäller till och med 2024.03.24 på misterspex.se och i våra svenska Mister Spex-butiker. Vi undanbeder oss all marknadsföring av rabatten för kommersiella ändamål (t.ex. på webbplatser och bloggar). Vi hänvisar även till våra köpvillkor.
20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo