Missade du Black Friday? Inga problem! Få 25 %¹ rabatt på allt med rabattkoden CYBERDEAL21

Biofinity

(5)
Visar produkter 1 till 5 av 5

Biofinity kontaktlinser: Linserna som kan andas

Att slippa bära glasögon kan vara riktigt skönt emellanåt, det vet alla vi som är vana vid att bära glasögon. Med Biofinity kontaklinser har du inte bara möjlighet att bära dem vid speciella tillfällen, utan faktiskt hela tiden. Dessa linser är gjorda av så bra material och har en så bra komfort att du inte ens tänker på att du har dem på dig. Med biofinity dygnetruntlinser har drömmen blivit verklighet!

Biofinity kontaklinser är kända för sin unika bärkomfort. De är gjorda av ett andningsbart material, som består av vatten och syre och gör att du kan använda linserna dygnet runt utan att de känns minsta lilla besvärliga om din optiker har godkänt detta. Biofinity tillverkas av en firma som heter Cooper Vision, som grundades redan 1958. Företaget har sedan dess lanserat och forskat fram många olika typer av linser. De har sitt huvudkontor i USA men deras linser är numera kända i i stort sett hela världen.

Tack vare det nya materialet håller sig linserna fuktiga dygnet runt, utan att skava eller svida. Viktigt är att du fått godkänande av din optiker att använda dem dygnet runt. Du kommer inte ens känna att du har dem i ögonen och ingen annan kommer heller kunna se dem. Linserna är mycket mjuka och flexibla vilket gör dem mycket enkla och behagliga att använda. Vätskehalten och syregenomslappet på linserna är mycket högt och bidrar till den höga komforten och kvalitén. Linserna kallas aquaform av anledningen att de har så hög syregenomsläpphet och är så mjuka och flexibla. De har en jämn yta och en naturlig vätbarhet.

Linserna innehåller inga tillsatta material eller några ytskickt, för att de ska vara så komfortabla och naturliga som möjligt. Biofinity kontaklinser finns i flera olika sorter, där varje sort har sina egna fördelar och egenskaper, för att du ska finna den som passar dig bäst. Toriska linser passar till exempel dig som har brytningsfelet astagmatism och multifokala är gjorda för dig som börjat se sämre först på senare år och behöver korrigering på nära och långt håll. Vill du ha reda på mer eller har frågor är du alltid välkommen att kontakta vår support. Var noga med att välja den linssort som du blivit tilldelad av din optiker och att ditt linsrecept är giltiligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo