Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Biofinity
Ta bort alla filter

Märke

Tillverkare

3

Biofinity Kontaktlinser


BIOFINITY kontaktlinser

Biofinity är en månadslins från CooperVision. Linserna andas så bra att de kan bäras utan avbrott i upp till 30 dagar, dag och natt. Biofinitylinserna ger dig ny frihet och större oberoende, eftersom du slipper krångla med daglig rengöring och förvaring. Biofinity är en spjutspetsprodukt från CooperVision med det innovativa och patenterade materialet Aquaform. Linserna är ultramjuka och så bekväma att du inte ens märker att du har linser på dig! Biofinitylinserna har en ljusblå färgton som gör det till en barnlek att hantera linserna och hitta dem i fodralet.

Linserna finns tillgängliga i en rad styrkor, från +8,00D till –12,00D, vilket gör att många kunder kan dra nytta av fördelarna med Biofinity. Med en vätskehalt på 48 % och extremt hög syrepermeabilitet (160Dk/t) garanterar Biofinitylinserna maximal komfort – för kristallklar syn och skonsamhet.

Biofinity månadslinser är dessutom fria från tillsatser, beläggningar, fuktningsmedel och andra ytbehandlingar som kan irritera ögat. Därför rekommenderas Biofinitylinserna särskilt för personer med känsliga ögon.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


* Alla glasögonbågar levereras med två antireflexbehandlade, reptåliga plastglas med en enda styrka (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,0/–6,0 D; cyl. +2,0/–2,0 D.

.

De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.