Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

Användningstid

Märke

Tillverkare

Pris i SEK

11

Multifokala linser


Multifokala kontaktlinser

Om du har ett komplext recept är multifokala kontaktlinser lösningen. Multifokala linser gör att du kan se skarpt både på avstånd och på nära håll. Orsaken är att styrkan tilltar över linsen för att korrigera flera olika brytningsfel. Du kanske har hört talas om bifokalglasögon som gör att du kan se skarpt både på nära håll och på avstånd? Grunden är densamma för multifokala kontaktlinser, men du slipper bågar i ansiktet.

Det finns så många olika multifokala kontaktlinser att välja på från Mister Spex att du garanterat kommer att hitta det märke som passar dig bäst. Vare sig du vill ha endagslinser eller linser som du kan rengöra och lägga undan varje kväll i en månads tid har Mister Spex multifokala kontaktlinser för dig.

Det är busenkelt att beställa multifokala linser. Efter att du har angett uppgifterna från ditt recept skickar vi vanligtvis linserna inom 24 timmar. Inte konstigt att vi är Europas mest omtyckta optiker.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


* Alla glasögonbågar levereras med två antireflexbehandlade, reptåliga plastglas med en enda styrka (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,0/–6,0 D; cyl. +2,0/–2,0 D.

.

De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.