Kontaktlinser

Färgade linser

Farbige Kontaktlinsen

Färgade kontaktlinser från Mister Spex

Vi på Mister Spex är stolta över att kunna erbjuda ett stort sortiment färgade kontaktlinser från en rad tillverkare med en sak gemensamt. De färgade linserna är precis lika säkra som receptbelagda endagslinser men drar samtidigt till sig all uppmärksamhet och är perfekta när du vill göra intryck. De kan bäras under både längre och kortare perioder – tillgängliga som månadslinser och endagslinser, vilket innebär att du garanterat hittar rätt linser på Mister Spex vare sig du vill dra blickarna till dig på en fest eller helt enkelt är nyfiken på hur du skulle passa i en ny färg.

Mister Spex lagerför endast produkter från ytterst tillförlitliga tillverkare som Bausch & Lomb, Wöhlk (Zeiss) och Ciba Vision, som tar säkerheten på största allvar. Blå eller gröna kontaktlinser är särskilt populära i år, medan mindre naturliga nyanser som violett eller honungsgult är perfekta på fester eller om du vill skilja dig från mängden.

Titta igenom Mister Spex sortiment av färgade kontaktlinser enligt favorittillverkare, variant, färg eller pris och ange sedan helt enkelt din önskade baskurva för snävare eller lösare passform samt sfärvärdet från ditt recept. Du kan också göra en beställning utan att ange sfärvärde om du inte behöver något recept, vilket innebär att alla kan byta stil med färgade linser från Mister Spex.

Våra tillverkare måste uppfylla de allra högsta kvalitetskraven, men Mister Spex erbjuder ändå 90 dagars öppet köp så att du kan vara helt trygg. Om du skulle vara det minsta missnöjd med dina färgade kontaktlinser kan du helt enkelt skicka tillbaka dem till oss och få en annan produkt eller pengarna tillbaka.

Färgade linser - med eller utan styrka

Du använder redan kontaktlinser men vill variera din ögonfärg? Du har inget synfel, men är sugen på att prova på en annan ögonfärg? Färgade kontaktlinser kan självklart köpas med eller utan styrka! Om du vill ha färgade linser utan styrka anger du helt enkelt inget värde när du beställer hos oss.

Eventuellt kan en anpassning till ögonläkare eller optiker vara nödvändig: För baskurvan och diametervärdet måste vara rätt om du vill undvika risk för obehag när du bär dina linser. Vid en anpassning kan man även förhindra långsiktiga skador på ögat.

Färgade linser - Vad bör jag veta?

Nedan har vi listat några vanliga frågor och svar. Hoppas vi kan hjälpa dig med dina funderingar annars är du välkommen att kontakt vår kundtjänst som gärna hjälper till!

Hur fungerar färgade linser?

Färgade linser avgränsar endast ett område över iris och täcker området med färgtonen av ditt val och är det som står för förändringen av din faktiska ögonfärg.

Färgade linser med styrka - är det möjligt?

Färgade linser finns i många olika styrkor. Korrigeringen av brytningsfel påverkas inte av ett färgbyte på linsen, det är i princip som att använda dina vanliga linser eller glasögon. Men var försiktig: mörkerkörning i bilen är inte lämpliga. Färgskiktet begränsar ljuset till ett visst område och kan inte längre anpassa sig optimalt till ljusförhållanden på natten.

Behöver jag anpassa färgade linser?

Det råd och anpassningen som rekommenderas av en ögonläkare eller optiker för att förhindra skador på grund av felaktiga linser gäller även vid användning av färgade linser. Även om du inte har ett synfel eller om du redan vet din sfärstyrka: optiker eller ögonläkare mäter även diametern och lutningen på ögat. Dessa värden är viktiga när det gäller att hitta rätt linser som passar dig. Om du redan har koll på dessa värden är det riskfritt att använda dessa linser.

Vilken färg är rätt för mig?

Vill du framhäva den naturliga färgen på dina ögon? Välj då en färg som liknar din egen. Om du har ljusa ögon kan du prova på lite olika kombinationer utan att färgtonen påverkas. Om du har mörka ögon är självklart inget problem att ha ljusare färgtoner på linserna - men tänk på att tonen blir alltid lite mörkare.

Hur länge kan jag använda färgade linser?

Hos Mister Spex kan du hitta både endagslinser och månadslinser med olika färgtoner. Beroende på kontaktlins och de individuella behoven hos användaren, bör den rekommenderade användningstiden inte överskridas samt att vätskor används för återvätning och rengöring. Tänk på: För att rengöra färgade kontaktlinser, använd en linsvätska som inte innehåller väteperoxid, då detta kan lösa upp färgpigment och göra linsen värdelös.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo