Solglasögon

Oakley Solglasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
173 Resultat

Beställ dina trendiga Oakley-solglasögon online

Solglasögon från Oakley utmärker sig med enastående prestanda, en sportig design och funktionella detaljer. Glaskvaliteten och bågarnas form har förfinats under många års arbete i samverkan med framstående elitidrottare. Resultatet är en fantastisk produkt med sofistikerade tekniska egenskaper och en modern, ändamålsenlig design. Köp Oakley-solglasögon på nätet från Mister Spex och dra nytta av en mängd fördelar: enormt sortiment, virtuell utprovning, Fri frakt på alla solglasögon och 90 dagars öppet köp.

Solglasögon är oumbärliga både som modeaccessoar och som funktionellt tillbehör vid sport- och fritidsaktiviteter. Oakley är förstahandsvalet för äventyrare med känsla för stil. Du som gillar utmaningar och en aktiv livsstil kommer att älska Oakleys sportiga design. Oakley solglasögon ger dina ögon ett utmärkt skydd och håller synfältet fritt även under tuffa ljusförhållanden. Kvaliteten och designen som gjort märket berömt är ett resultat av långt utvecklingsarbete, unik teknik och erfarenheter från framgångsrika elitidrottare.

På Mister Spex kan du nu beställa billiga Oakley-solglasögon online och få dem snabbt hemlevererade med Posten. Hela vår verksamhet är webbaserad och bygger på att erbjuda ett stort och attraktivt sortiment, låga priser och användbar information samt kunnig service och förmånliga villkor. Det är du som kund som står i centrum. Så köp dina Oakley solglasögon från Mister Spex - vi erbjuder hundratals modeller till fantastiska priser i många olika stilar och för alla tillfällen. Vi har det perfekta paret för dig som golfar, cyklar eller för dig som bara är ute efter ett par riktigt snygga solbrillor inför strandsäsongen eller semesterresan.

Oakley Solglasögon - en framgångssaga

Allt började i Kalifornien 1975 i James Jannards garage. Den amerikanske entreprenören grundade då ett enmansföretag och byggde upp verksamheten med små medel. Han sålde bland annat delar och tillbehör för cyklar och motorcyklar. Men det var först när de egenutvecklade BMX-sportglasögon lanserades några år senare som han insåg den verkliga potentialen. Jannard hade lyckats ta fram ett par sportglasögon som både var tåliga och funktionella samtidigt som den unika designen tilltalade en allt större skara av både idrottsutövare och vanliga konsumenter. Fler modeller togs fram, bland annat skidglasögon och traditionella solglasögon. Parallellt arbetade han med att förbättra de tekniska kvaliteterna för att skapa de unika prestandaegenskaper som än i dag utmärker solglasögon från Oakley. Efterfrågan sköt i höjden och i dag är företaget en av de mest framgångsrika glasögontillverkarna i världen.

Numera står glasögon för den utan tvekan största delen av Oakleys försäljning, men man säljer också sportkläder och sporttillbehör i samma stilrena design. Även om sortimentet av solglasögon numera är mycket brett med en rad olika modeller för alla målgrupper ligger fokus alltjämt på prestanda och hållbarhet. Du som köper ett par Oakley-solglasögon kan vara säker på att få en kvalitetsprodukt som är ändamålsenlig och håller under många år. Bågarnas sportiga utseende, med den karakteristiska logotypen på sidan, signalerar framåtanda och attityd. Därför är det inte konstigt att man kan se Oakley solglasögon på en lång rad sportstjärnor och andra kändisar. Alla vill de bli förknippade med Oakleys perfektionism och djärva stil.

Oakley är i dag synonymt med funktionalitet och hög kvalitet. Med hjälp av egenutvecklade tekniker har avancerade glas tagits fram som ger dig avgörande fördelar jämfört med andra solglasögon. Med ett par Oakley-solglasögon får du bästa möjliga synskärpa och minsta möjliga störningar från omgivningen. Det kan vara till stor glädje och nytta, både för din träningsupplevelse och exempelvis när du kör långa sträckor med bil. Även den distinkta designen är en avgörande faktor för många när de bestämmer sig för ett par Oakley-solglasögon. Prova själv och upplev skillnaden!

Solglasögon från Oakley: prestanda i en helt egen klass

Utan att dyka alltför djupt i tekniska detaljer kan det vara värt att nämna några av de främsta egenskaperna hos ett par Oakley-solglasögon:

 • Stöttålighet: Tack vare ett extremt tåligt material och en speciellt framtagen konstruktion kan Oakley-glasögon belastas enormt innan glaset ger vika eller bågen deformeras. Hållbarheten ger en längre livslängd och innebär ett extra skydd för dina ögon.

 • Utmärkta polariserande egenskaper: Solglasögon från Oakley minimerar påverkan från störande ljus och reflexer. Perfekt för dig som gärna vistas vid havet, vandrar i fjällen eller håller på med vintersport.

 • Perfekt synskärpa: Den patenterade tekniken Oakley High Definition Optics® innebär att inkommande ljus förvrängs i mycket liten grad vilket ger en enastående synskärpa, nästan som om ljuset träffade det nakna ögat.

 • Filterteknik för ökad kontrast: Oakley har utvecklat tekniken Red Iridium® som ökar kontrasten så att du ser även små detaljer klart och tydligt trots svåra ljusförhållanden.

 • 100 % UV-skydd: Oakley-solglasögon ger ett fullständigt skydd mot skadlig UV-strålning. Detta är särskilt viktigt om du vistas mycket ute i naturen eller har känsliga ögon.

Oakleys bästsäljande modeller

Oakley tillhandahåller ett stort antal solglasögon i olika utföranden och prisklasser. Vissa av dem är särskilt anpassade för en viss aktivitet eller sport, men alla har fantastiska tekniska egenskaper och en omisskännlig design. När du köper Oakley-solglasögon på nätet från Mister Spex har du möjlighet att göra olika tillval när det gäller glas och färg på lins och båge så att din personlighet kan lysa igenom. Här presenterar vi några av Oakley storsäljare lite närmare:

 • Radar Path - en verklig favorit bland löpare och cyklister. De flexibla skalmarna håller solglasögonen säkert på plats, luftöppningarna på sidan ser till att hålla ventilationen i gång och linserna är försedda med High Definition Optics®-teknik som ger en klar synskärpa. Det hållfasta materialet skyddar mot stötar och säkerställer en lång livslängd.

 • Oakley Flak - lättviktsmaterial och naturlig färgåtergivning. Halvbågarna, de förstorade linserna och de tunna bågarna ger ett avskalat intryck och ett extra stort synfält. Flak-modellen är extra lätt och erbjuder optimalt skydd mot vind, solljus och stötar. Den avancerade Prizm-linsen möjliggör en fantastisk återgivning av färger. Mycket populär bland cyklister och vandrare.

 • Jawbreaker - solglasögon med topprestanda för riktiga äventyrare. Den extra stora linsen täcker hela ditt synfält och har ett kraftigt stötskydd som omsluter glaset. Med dessa värstingbrillor är dina ögon väl rustade för vilken utmaning som helst. Tack vare ett helt ohindrat blickfält utan övergångar mellan ögonen kan du koncentrera dig på din uppgift. Solglasögonen har även ett snabblås för enkelt byte av lins vid förändrade ljusförhållanden.

 • Sliver - minimalistisk design för finsmakaren. Med enkla och rena linjer är denna tidlösa båge en elegant accessoar som passar lika bra på löprundan som i kvällssolen på uteserveringen. Bågen sitter bekvämt hela dagen. Välj mellan svarta eller genomskinliga bågar och en mängd olika glasfärger för en personlig stil.

På Mister Spex hittar du dessa bästsäljande Oakley-solglasögon i många olika varianter och även en mängd andra modeller i liknande stil. Exempelvis Holbrook, Radar och Turbine. Använd filterfunktionen för att hitta en båge med rätt mått och passform samt önskad färg och form. För att du ska vara säker på att du gör rätt val kan du prova ut dina Oakley-solglasögon online genom att ladda upp ditt foto eller aktivera din webbkamera.

Dina fördelar när du beställer Mister Spex

Mister Spex erbjuder billiga Oakley-solglasögon online och bekväm hemleverans direkt från vårt lager. Beställ från vår nätbutik och utnyttja alla dessa fördelar:

 • Fri frakt på alla beställningar med slipade glasögon och solglasögon.

 • Öppet köp i hela 90 dagar, gäller för hela vårt sortiment

 • Stort utbud med hundratals Oakley-solglasögon

 • Utprovning online i 2D med foto eller i 3D med webbkamera

 • Snabb leverans

 • Många olika tillvalsmöjligheter

 • Nyhetsbrev med inspirerande information och tips

 • Kunnig och tillgänglig kundtjänst som svarar på alla dina frågor

Köp Oakley-solglasögon på nätet från Mister Spex - enkelt, bekvämt och prisvärt.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo