Prada Solglasögon

PRADA
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
118 Resultat

Upptäck Mister Spex stora urval av exklusiva Prada-solglasögon

Solglasögon från Prada är för dig som värdesätter klassisk design och exklusiva material. Detta legendariska designmärke utmärks av tidlös elegans och lekfulla former. På Mister Spex hittar du de senaste modellerna i olika utföranden och färger. Använd vårt smarta sökverktyg för att hitta en båge som passar din ansiktsform och stil. Utprovningen sker virtuellt med din webbkamera eller hemma framför spegeln - Mister Spex erbjuder öppet köp i hela 90 dagar. Köp Prada-solglasögon online och få dem hemlevererade inom några dagar. Prada ger många associationer: exklusivitet, elegans, haute couture och trendsättande design för att nämna några. Tillsammans med kläder, väskor och andra modeaccessoarer ingår sedan länge även solglasögon som en självklar del i kärnan av det klassiska modehusets utbud. I likhet med en designväska från detta italienska lyxmärke är ett par Prada-solglasögon så mycket mer än bara en accessoar. Den moderna och djärva designen i kombination med exklusiva kvalitetsmaterial ger bäraren en känsla av lyx och finess oberoende av tid och plats. På stranden, uteserveringen eller gågatan på semesterorten kommer du att känna dig stilmedveten och elegant, oavsett om ditt val faller på ett par tidlösa, enfärgade solglasögon med strama former eller en mer dramatisk modell med färgade glas och guldbågar. Trots exklusiviteten behöver du inte lägga ut en förmögenhet för att kunna njuta av ett par äkta Prada-solglasögon: prova ut dina favoriter online på Mister Spex och få dem bekvämt hemlevererade till ett fantastiskt lågt pris. Tack vare vårt unika koncept kan vi erbjuda ett heltäckande urval av Prada-glasögon som du enkelt och överskådligt kan prova ut och beställa direkt på nätet. Du kan själv bestämma modell, färg och tillval som slipning och specialbehandling av glasen. Flexibla betalningsmetoder, spårbar leverans och fri frakt gör köpprocessen ännu enklare.

Beställ dina Prada-solglasögon på nätet - klassisk italiensk design till lågt pris

Prada har i över ett sekel varit en dominerande aktör på modemarknaden. Genom åren har man lyckats attrahera de bästa modeskaparna och varit med om att forma designhistorien. Solglasögon från Prada ger dig ypperligt solskydd för dina ögon förpackat i en sofistikerad hantverkstradition som nästan går att ta på. Sedan Miuccia Prada tog över ledningen på 1970-talet har märket förnyat sin image och samtidigt förblivit det givna förstahandsvalet för stilmedvetna individualister. Här har inte minst solglasögonen gjort sitt till. Vackra, tidlösa former i kombination med kreativa detaljer - alltid mycket medvetet och trendkänsligt designade - säkerställer att du alltid känner dig modern och stilfull i ett par Prada-glasögon. Här några exempel från den senaste kollektionen:

  • Tapestry: Dessa elegant formgivna cateyeglasögon av modell större hamnar garanterat i blickfånget. Välj mellan stilrent enfärgade eller mönstrad variant.

  • Minimal-baroque: Förfining och lekfullhet präglar denna modell som kräver ett visst mod av dig som bärare. Lyckas du hitta den rätta klädkombinationen blir dessa solglasögon en verklig succé.

  • Cinéma: Denna modell finns i flera utföranden med varierande form och färg. Designen ger ett nätt intryck och framhäver både de fina detaljerna och dina ögon.

  • Linea Rossa: Formgivningen av denna båge har inspirerats av sportvärldens estetik. De maskulina formerna ger bäraren en kraftfull och dynamisk look.

Dessa designmodeller och många fler hittar du i vår webbutik. Tycker du att urvalet är överväldigande? Du kan enkelt begränsa det med vår smarta filterfunktion till vänster på skärmen. Ange önskad bredd, form och färg på bågarna för att lättare hitta en modell som passar din ansiktsform och personliga stil.

Köp Prada-solglasögon online och utnyttja alla fördelar på Mister Spex

Du som har en förkärlek för glamour, lyx och elegans och värdesätter klassisk design från ett av världens exklusivaste modehus gör bäst i att beställa dina Prada-solglasögon från Mister Spex. Vi har det stora urvalet och de små priserna. Ta del av de senaste nyheterna genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev och läs om aktuella trender i våra modeartiklar. Om du behöver rådgivning kan du självklart kontakta vår kundtjänst för snabb och kunnig hjälp. Mister Spex är din nya optiker på nätet och tillhandahåller i många fall även slipade glas till dina solglasögon, direkt från vår glasverkstad i Berlin. Håll bara utkik efter texten ""köp med slipade glas"" bland sökresultaten om du behöver korrektionsglas. Köp Prada-solglasögon på nätet från Mister Spex så får du bland annat fri frakt, öppet köp i 90 dagar och rådgivning av vår kundtjänst. Med vårt innovativa 3D-verktyg kan du dessutom prova ut olika glasögonmodeller direkt på skärmen med hjälp av din webbkamera. Som kund hos Mister Spex får du tillgång till klassisk design och de senaste modellerna med generösa leveransvillkor och förstklassig service.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo