Versace Solglasögon

Versace
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
79 Resultat

Versace Solglasögon: Sommarens lyxbågar

Som att drömma sig bort till en lyxig, glamourös värld ... ungefär så känns första intrycket av Versace! Detta är solglasögonen som inte sparar på det fina. Lyx och elegans sammanfattar samtliga solglasögon från detta märke. Matcha din personliga, unika stil med ett par solglasögon från Versace. Glasögonen har en livstid av inspiration, från allt mellan gammal grekisk mytologi till Andy Warhol och poprörelsen. Stilen och motiven på ramarna varierar och är alla kreativt utformade för finaste resultat.

Låt oss släppa in lite glitter och glamour i vardagen! Vi förtjänar alla att vara lite extra fina ibland, så varför inte glittra lite extra när solen tittar fram? Med ett par Versace solglasögon är det omöjligt att inte lysa upp i mängden. Dessa solglasögon är fenomenalt snygga att det inte finns något vi hellre vill ha en sommardag. Man behöver nästan bara se på dem för att få känslan av härliga sommardagar som består av fina stränder och lyxiga restauranger.

Sortimentet är brett och finns i både dam- och herrkollektion. Lyx, stil och kvalité är kombinerat i alla modeller. Från det stora utbudet här på Mister Spex hittar du säkerligen en eller flera modeller som är som gjorda för dig och som får dig att känna dig som ditt finaste jag. Solglasögonen finns både i herr- och damkollektion. De är den perfekta detaljen till varje outfit och ger dig den självsäkerhet du förtjänar. Många av solglasögonen har genuina emblem med Versace logga på sidorna medan andra bågar är tunnare och har andra fina detaljer.

Solglasögonen är också gjorda för din hälsas skull och skyddar därför optimalt mot UV-strålning. Genom att bära ett par solglasögon från Versace skyddas dina ögon mot UV-strålning på snyggaste sätt samtidigt som du ser strålande ut. Även under sommarens lite mindre soliga stunder är det till fördel att använda solglasögonen, då molnen släpper igenom så mycket som 90% av UV-strålningen

Märket Versace kommer från modets hemland Italien. Det grundades 1978 av Gianni Versace och har sedan dess spridit sig stort internationellt och gjort minst sagt succé. Versace tillverkar förutom solglasögon andra lyxprylar som du säkert känner till, i form av kläder, parfymer, väskor och skor i världsklass. Varumärket är mycket populärt och toppar ofta listorna. Huvudsätet är i Milano.

Här hos Mister Spex kan du prova vilka och hur många bågar du vill innan du bestämmer dig. Du laddar bara upp ett foto av dig själv och testar olika bågar på ditt ansikte. Har du en webbkamera kan du använda den. Praktiskt och enkelt!

Köp dina Versace-solglasögon hos Mister Spex och få:

  • Få optiker kan matcha urvalet på Mister Spex.

  • Gratis rådgivning av vår professionella kundservice

  • 90 dagars returrätt

  • Konkurrenskraftiga priser och fri frakt vid beställningar av Versace-solglasögon.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo