TrueLens, vårt egna varumärke från Mister Spex, introducerar högkvalitativa kontaktlinser i samarbete med välrenommerade tillverkare. Två års intensivt utvecklingsarbete har resulterat i oslagbart värde för pengarna. Du kan bekvämt beställa dem från vår onlinebutik hemifrån och njuta av friheten att fokusera på de viktiga sakerna i livet - TrueLens tar hand om resten och ser till att du upplever klar syn och största möjliga komfort.

För varje ögonblick

Upptäck TrueLens för dina ögon

TrueLens
TrueLens

Våra endagslinser

från TrueLens ger dig full flexibilitet och är perfekta om du vill bära kontaktlinser ibland. Endagslinser är avsedda för daglig användning (8 till 15 timmar) och ska kasseras efteråt. Men inte på bekostnad av vår miljö, eftersom alla TrueLens endaslinser tillverkas på ett plastneutralt sätt¹.

TrueLens
TrueLens

Våra månadslinser

är det bästa valet för dig som regelbundet eller dagligen använder kontaktlinser. TrueLens månadslinser ger dig avslappnad syn i den digitala vardagen och i alla ljusförhållanden i upp till 30 dagar. För en bekväm bärupplevelse hela månaden är korrekt skötsel och rengöring nödvändig.

Hjälp och råd

Till kontaktlinsguiden

True Lens
True Lens

Tycker du att kontaktlinser är toppen men har fortfarande frågor? Vi finns här för att hjälpa dig att hitta rätt linser för dina behov, visa dig hur du tar hand om och förvarar dina linser på rätt sätt, ge tips och tricks för att sätta i och ta ur dem. Tänk dock på att du alltid ska prova ut nya kontaktlinser hos legitimerad optiker för att säkerställa att de passar just dina ögon.

TrueLens
TrueLens

Korrekt skötsel och rengöring

av dina kontaktlinser är avgörande för god syn och en säker och bekväm bärupplevelse. Hos TrueLens hittar du rätt skötselprodukt för dina behov och för varje typ av lins.

Vanliga frågor och svar

Ja, vi erbjuder toriska linser både som dag- och månadslinser. I vårt produktsortiment är de relevanta linserna för dig Platinum Daily Toric och Platinum Monthly Toric.

Ja, vi erbjuder multifokala endags- och månadslinser. I vårt produktsortiment är de relevanta linserna för dig Platinum Daily Multifocal och Platinum Monthly Multifocal.

Ja, alla våra produkter har en CE-märkning och uppfyller därför europeisk standard för hälsa, säkerhet och miljöskydd för produkter.

TrueLens tillverkas i samarbete med världsledande tillverkare av kontaktlinser.

TrueLens är Mister Spex eget varumärke. Som Europas ledande onlineoptiker kan Mister Spex implementera optimerade processer och arbetsflöden från tillverkning till leverans och service, och därmed överföra prisfördelen till dig.

Absolut, om du har ditt linsrecept kan du enkelt beställa provlinser från TrueLens från 99 kr.

Ja, självklart! Boka tid i en av våra Mister Spex-butiker och säg att du gärna vill prova ut True Lens.

TrueLens är Mister Spex egna, exklusiva varumärke, utvecklat under två år i samarbete med världsledande tillverkare.

När du beställer på misterspex.se kan du helt enkelt ange att du vill få TrueLens på prenumerationsbasis. Så snart ditt nuvarande lager börjar ta slut, beställs kontaktlinserna automatiskt på nytt. Du kan enkelt ställa in intervallet själv. Från den andra leveransen sparar du också 10%. Abonnemanget är flexibelt och kan avslutas när som helst på din begäran. Avbeställning görs via ditt Mister Spex kundkonto.

2-14 arbetsdagar. Om du beställer före kl. 12.00 skickas dina kontaktlinser samma dag så länge vi har produkten i lager.

Frakt kostar 39 kronor. Vi erbjuder fri frakt på beställningar över 500 kronor.

1) Plastneutralitet uppnås när ett företag (eller en individ) återvinner och återanvänder samma mängd plast som det använder eller producerar. TrueLens Premium och Platinum Daily kontaktlinser, i samarbete med Plastic Bank®, bidrar till att stoppa föroreningen av haven med plastavfall. Vår plastförbrukning kompenseras av programmet Certified Plastic Neutral". Samma mängd plast som används för engångskontaktlinser samt blister- och ytterförpackningar i Tyskland, Österrike och Schweiz samlas in och återvinns av Plastic Bank® på stränder och i kustområden innan avfallet förorenar havet.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo