Solglasögon

Solglasögon med styrka

Sonnenbrillen mit Sehstärke
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
3 079 Resultat

Köp solglasögon med slipade glas från Mister Spex

Som glasögonanvändare kan det vara praktiskt att ha ett par solglasögon med slipade glas. På så sätt kan du njuta av både perfekt syn och optimalt solskydd när du kör bil, tränar, semestrar eller solbadar. På Mister Spex hittar du ett mycket stort urval av solglasögon för recept, både från vår egen kollektion men även ifrån en lång rad kända märken.Du som har ett synfel och gärna använder solglasögon kan nu enkelt och bekvämt köpa solglasögon med styrka online från Mister Spex. Med slipade glas i solglasögonen slipper du som är glasögonanvändare att kompromissa genom att börja använda kontaktlinser eller acceptera en sämre synförmåga för att skydda ögonen mot solljus. På Mister Spex är du inte heller hänvisad till några få modeller - vi erbjuder tusentals solglasögon för recept i olika prisklasser och utförande från alla de kända märkena.

Utforska vårt stora urval av solglasögon med styrka:

 • Klassiska solglasögon: Mister Spex erbjuder flera av de legendariska modellerna från Ray-Ban och Persol med slipade glas, till exempel Ray-Ban Wayfarer, Ray-Ban Aviator och Persol 649.

 • Sportiga solglasögon: När du tränar kan det vara en bra idé att bära solglasögon med styrka. Välj bland sportiga modeller från märken som Oakley, Adidas och Nike.

 • Designglasögon: Är du svag för exklusiv design? Inga problem! På Mister Spex hittar du solglasögon med styrka från bland andra Gucci, Prada, Emporio Armani, Dolce&Gabbana, Ralph Lauren.

 • Mister Spex collection: Upptäck vår egen kollektion av prisvärda kvalitetssolglasögon för recept. Välj mellan många olika utföranden och färger.

Alla solglasögon som är markerade med "Köp med slipade glas" kan beställas både med originalglas och glas slipade med din styrka. Välj ut några passande modeller med hjälp av vår smarta filterfunktion och gå sedan vidare till utprovningen. Du kan ladda upp ett foto eller slå på webbkameran för att prova ut dina solglasögon med styrka online. Vårt virtuella provrum är enkelt och roligt att använda. Du kan dessutom spara bilderna som referens och dela dem med dina vänner. När du hittat rätt modell är nästa steg att välja glas med rätt styrka och egenskaper.

Så väljer du rätt glas till dina solglasögon

Att välja rätt glas till solglasögonen är enkelt: På produktsidan klickar du på "Köp med slipade glas", och därefter kan du välja mellan tillgängliga alternativ för aktuell modell. Enkelslipade, enfärgade standardglas i olika färger ingår, men du kan också göra en rad olika tillval beroende på dina individuella behov. En översikt över dina alternativ när du köper solglasögon med styrka från Mister Spex:

 • Efterlikna originalglas: färgen på de slipade solglasen anpassas efter originalfärgen.

 • Polariserande glas: glasen förses med ett särskilt ljusraster som ökar kontrasten och förhindrar störande reflexer.

 • Fotokromatiska glas: solglasögonens färgton anpassas automatiskt efter rådande ljusförhållanden, från att vara helt klara inomhus till att ge fullt solskydd i starkt ljus.

 • Progressiva glas: innebär att både närsynthet och översynthet korrigeras.

 • Komfort- och premiumglas: välj till dessa glas för att få tunnare, lättare och smutsavvisande glas.

 • Smuts- och vattenavstötande ytbehandling: denna behandling åstadkommer en så kallad lotuseffekt som gör det lättare att hålla rent glasen.

Alla glas har UV-skydd och är reptåliga och antireflexbehandlade. För att säkerställa en hög kvalitet sker all montering i vår verkstad i Berlin. Innan du gör din beställning behöver du också skriva in dina receptuppgifter för höger respektive vänster öga. Behöver du hjälp kan du när som helst kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.

Dina fördelar när du köper solglasögon med styrka online från Mister Spex

Mister Spex har tagit fram ett unikt helhetskoncept som underlättar hela köpprocessen för dig. Förutom våra attraktiva priser och mycket stora urval av modeller och märken kan du även utnyttja följande fördelar:

 • Gratis rådgivning av optiker

 • Fri frakt för beställningar över 700 kronor

 • Spårbar leverans med posten

 • Öppet köp i hela 90 dagar

 • Skapa konto för att spara adress- och receptuppgifter

 • Nyhetsbrev med inspirerande information och erbjudanden

 • Tillgänglig support med kunnig personal

Med Mister Spex behöver du inte kompromissa bara för att du har ett synfel. Köp solglasögon med styrka på nätet för en perfekt syn och optimalt solskydd i ett. Välkommen som kund hos Mister Spex!

¹Rabatten gäller på alla glasalternativ för enkelslipade-, progressiva-, arbetsplatsglas och slipade solglasögon. Standardalternativet för enkelslipade glas ar exkluderat från erbjudandet. Erbjudandet gäller till och med 2024-05-07 på misterspex.se och i våra svenska Mister Spex-butiker. Vi undanbeder oss all marknadsföring av rabatten för kommersiella ändamål (t.ex. på webbplatser och bloggar). Vi hänvisar även till våra köpvillkor.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo