Solglasögon

Tonade solglasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
298 Resultat

Solglasögon med tonat glas hos Mister Spex

Idealisk för både inomhus- och utomhusaktiviteter. Solglasögon med tonat glas har mörk färgning på toppen, som gradvis blir lättare mot botten. Den mörkaste toningen skyddar dina ögon från solstrålarna medan den ljusare delen av glasen ger tydlig synlighet för dina ögon. Så, till exempel om du kör bil kommer den övre delen av dessa solglasögon att blockera bländning, medan den nedre delen kommer att garantera optimal synlighet för instrumentpanelen. Denna unika toning gör glasögonen till ett utmärkt val för en mängd aktiviteter som körning, shopping, fest, vandring, flygplan och så vidare.

En fin blandning av stil och funktionalitet, solglasögon med tonade glas finns i en mängd olika iögonfallande färger, former och storlekar för att passa olika smak och behov. På Misterspex kan du upptäcka ett fantastiskt urval av solglasögon med tonat glas från toppvarumärken som Ray Ban, Gucci, Prada, Burberry, Carrera och många fler.

Med digitalt provrum, frakt samma dag, snabb och spårbar leverans, är vi som Europas ledande optiker online dedikerade till att se till att din köpupplevelse för solglasögon med tonat glas alltid blir bra.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo