Miu Miu Glasögon

Miu Miu
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
38 Resultat

Miu Miu glasögon hos Mister Spex

Miu Miu är kanske ett märke som du inte har hört talas om. Men du känner säkert igen märket bakom - Prada. Detta traditionella italienska företag som har klätt modevärlden sedan 1913, främst i lyxiga lädervaror, har många produkter i sin garderob. Till exempel skor, parfymer och glasögon i hög kvalité. Produktionen under det här moderbolaget är uppdelat i " klassiska Prada” och Miu Miu, det senare med ett sortiment designat för att tilltala en yngre publik. Det gäller också för glasögonbågar från Miu Miu. Miu Miu - prisvärd lyx för unga fashionistas Miu Miu kan lätt misstas för att vara ett asiatiskt märke. Så är dock inte fallet, det kommer från smeknamnet Miuccia, som Maria Bianchi kallades, barnbarn till Pradas grundare Mario Prada. Hon är idag delägare i företaget och leder de kreativa processerna. Miu Mius sortimentet för damglasögon skapades 1993 och kännetecknas av en modern och elegant design. Miu Miu riktar sig till unga kvinnor och täcker ett något lägre prissegment, designvaror för en yngre kundkrets med koppling till modermärket. Miu Miu - okonventionell och elegant Stilistiskt fokuserar Miu Miu mer på en okonventionell men högkvalitativ look snarare än på ren lyx. Färgkompositionen är kopplad till jordtoner och naturliga nyanser. De enkla men ändå sofistikerade Miu Miu bågarna har en touch av retrokänsla. Miu Miu glasögon: unika eye-catchers Prada och Miu Miu har haft glasögon och solglasögon som accessoar i sin portfölj sedan år 2000. Miu Miu glasögon kombinerar individualitet, lägger fokus på detaljer och ger sina bärare på så sätt en okonventionell look. En specialitet är de små detaljerna, subtila, gnistrande stenar eller asymmetriskt skurna skalmar ger en touch av klass till Miu Miu bågarna. De attraktiva cat-eye- eller fjärilsformade bågarna står för designen till majoriteten av bågarna. Milano-glasögon från Miu Miu Miu Mius bågar tillverkas huvudsakligen av acetat av finaste italienska kvalitét. Glasögonen tillverkas som licensierade produkter av Luxottica, som är den ledande italienska glasögontillverkaren, baserad i Milano. Luxottica kombinerar modernt material, teknisk design och innovativ funktionalitet. Samspelet mellan impulser från mode och smycken skapar en viktig inspirationskälla. Material från flygforskning används - glasögonen är lätta, slagfasta och robusta. Luxottica var det första företaget som använde grafit som ett material i glasögonproduktion och är känt för sina sofistikerade metoder för att kombinera metall- och gummikomponenter. Miu Miu-glasögon i ett nötskal

 • Innovativa material

 • Högsta nivå av teknisk design

 • Glasögon med styrka

 • Progressiva glas finns tillgängliga mot en extra kostnad

 • Plastglas med antireflexbehandling

 • Bekvämt att bära

 • Exklusiv design med öga för detaljer

Köp lyxglasögon från Miu Miu hos Mister Spex Har du fallit för ett par Miu Miu-glasögon? Prova dem! Det finns två alternativ:

 • Virtuellt: ladda upp en bild av dig själv i vårt digitala provrum. Välj sedan de glasögon du vill prova. Ser det bra ut? Fortsätt då till kassan.

Progressiva glas finns att välja mot en extra kostnad. Glasen slipas och monteras i vår egen verkstad och efter några dagar skickas de färdiga glasögonen till dig per post. Utnyttja fördelarna med Mister Spex:

 • 3000 designglasögon tillgängliga

 • Våra kvalitetsglas inkluderar en antireflex- och hårdytebehandling och UV-skydd

 • Glasen slipas i vår egen verkstad

 • Öppet köp

You Vill du ta reda på mer om glasögon från Miu Miu, Mister Spex? Fråga vår kundtjänst - vi står till ditt förfogande för alla frågor du kan tänkas ha. Besök Mister Spex online och hitta de snyggaste bågarna från Miu Miu!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo