Esprit Glasögon

Esprit
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
139 Resultat

Esprit eyewear - de perfekta glasögonen varje gång

Det framgångsrika modemärket Esprit har sedan 80-talet tillverkat glasögon och solglasögon i sin egen accessoarserie. Esprit-glasögon kännetecknas inte bara av sina klassiska former. De kombinerar fräscha färger, mönster och moderna material för att skapa ett fashion statement. Det gör dem perfekta att bära på kontoret, på fritiden eller på ett exklusivt kvällsevenemang. Du hittar ett mycket stort urval av Esprit-glasögon i Mister Spex onlinebutik.

Vackra glasögon med ca 40 års tradition

Modevarumärket Esprit har med rätta kultstatus, eftersom kollektionerna Ladies# och #Men glädjer människor över hela världen med bärbart, vackert och prisvärt mode. Detta var också målet för grundarna Susie och Douglas Tompkins, som 1968 började sälja sina egenhändigt sydda engångsvaror från en kombi i hela Kalifornien. Bara tre år senare stod det klart vad som skulle hända med den lilla gatubutiken, när den första filialen av Esprit de Corp-etiketten etablerades i metropolen Hongkong och öppnade tillgången till globala marknader inom modebranschen.

Sedan 1980-talet tillverkar Esprit även glasögon med enkelslipade glas, och framgången visar att beslutet var rätt: Espritglasögon är eftertraktade och populära accessoarer, oavsett om det är receptglasögon eller Esprit-solglasögon. Därtill kommer det extremt attraktiva priset, kombinerat med löftet om den vanliga Esprit-kvaliteten.

Det som kommer från Esprit är helt enkelt vackert

Oavsett om det är en klänning, byxa eller blus så har alla plagg från Esprit en sak gemensamt: de är alltid användbara i vardagen och har ändå en exklusiv touch. Detta credo följer formgivarna även när det gäller accessoarerna. Hos Mister Spex hittar du därför glasögon från Esprit som är vackra och sätter accenter i detaljerna på ett medvetet enkelt sätt.

Ett bra exempel på detta är glasen med mönstrad innerkant. Utsidan har hållits i en reducerad enfärgad färg, men på insidan lyser ett färgglatt leopardmönster igenom, som bara kan ses i nyanser bakom gångjärnet på skalmarna. Denna design är ultramodern och passar till en mängd olika outfits.

Det är därför jag älskar alla mina färger

Den tiden är förbi då glasögon främst fanns i svart, brunt och rött. Idag är det färg som gäller! Esprit följer denna trend och erbjuder glasögon i både diskreta och djärva färger. Fronten och skalmarna kan vara i olika färger. Vad du vill är tillåtet. Men det som utmärker sig här är lättheten i det aktuella glasögonmodet, vilket återspeglas i transparenta färggradienter i många modeller. Och naturligtvis behöver du inte avstå från de mörka klassikerna vid sidan av azurblå och förföriskt rosafärgade glasögon.

Lätt som en fjäder: de nya bågarna

Esprit glasögon är alltid i takt med tiden. Och det betyder: Bågarna blir allt tunnare och glasen har tydliga former. Runda eller fyrkantiga, båda är tillåtna! Även smala glasögon är på modet igen och finns hos Esprit i glada färger. En fräsch röd eller en mjuk blå tar udden av denna bågform.

Om du vill ha kvalitet till ett överkomligt pris är glasögon från Esprit ett bra val. Lätta bågar av färgglad plast eller högkvalitativt lackerad metall övertygar med sin robusthet och hållbarhet.

Njut av fördelarna med att beställa från Mister Spex

Hos Mister Spex hittar du inte bara Esprit-glasögon utan även glasögon från många välkända designers som Porsche, Michael Kors eller Ray-Ban. Våra kunder uppskattar detta utbud till enastående bra priser. Dessutom briljerar Mister Spex med sin fantastiska service:

  • För att du snabbt ska hitta de glasögon som passar dig perfekt erbjuder Mister Spex en praktisk 2D- och 3D-provning. På så sätt kan du direkt se hur en båge kommer att se ut på ditt ansikte.

  • Vill du hellre prova glasögonen hemma i lugn och ro? Inga problem: beställ upp till fyra bågar att prova och välja i lugn och ro under en period på tio dagar.

  • Vill du få din syn mätt eller behöver du hjälp med att justera bågarna? I vårt partnernätverk med över 400 optiker hittar du lokal rådgivning.

  • Och om något mot förmodan inte skulle passa får du ett säkert köp och vår 30 dagars returrätt.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo