Giorgio Armani Glasögon

Giorgio Armani
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
97 Resultat

Giorgio Armani-glasögon hos Mister Spex

Du behöver inte vara modeexpert för att känna till namnet Giorgio Armani. Han är en av de italienska mode-ikonerna och nämns ofta tillsammans med Prada och Versace. Giorgio Armani anses vara en av 1900-talets största modedesigner och regerar över ett modeimperium på 2 000 butiker i 60 länder samt flera olika varumärken. Giorgio föddes 1934 och klev in i modebranschen via en omväg - han blev nästan läkare. Den visionära modedesignern övergav sina studier och började istället arbeta med att dekorera skyltfönster. På 60-talet grundade Armani en egen designstudio.

Giorgio Armani - bågar med en framgångshistoria

I Giorgio Armanis glasögonsortiment hittar du sofistikerade moderniserade modeller med fina detaljer. Dessa inkluderar till exempel matt satinytor eller sportiga skalmar. Även klassiska panto-bågar hittar du för både dam och herr. Panto-glasögon från Giorgio Armani kännetecknas av de sofistikerade och trendiga detaljerna som tonade glas. Exempel på fina detaljer kan vara guldfärgade sadlar som sticker ut från den svarta plastbågen. Detaljer i silver finns också tillgängligt i sortimentet. Så att du kan välja de perfekta bågarna efter din hudton och dina övriga smycken. Sportiga pilotbågar finns nu av hög kvalité i Giorgio Armanis utbud av glasögon. Denna sportiga modell är en universell klassiker, som också för närvarande är mycket populär bland trendsättare.

Giorgio Armani hos Mister Spex

Dessa typer av Giorgio Armani glasögon finns i en mängd olika varianter hos Mister Spex: till exempel med tunn metallbåge i mattsvart eller silver. Vill du hellre ha ett par bågar i plast, finns det flera färger att välja mellan, från djup svart till bruna toner. Du kan prova glasögon online via vårt digitala provrum. Ladda enkelt upp en bild på dig själv eller prova direkt via webb-kamera för att se hur bågen sitter på just ditt ansikte. När du har hittat ett urval får du möjligheten att låna upp till 4 bågar i taget för att prova hemma, helt kostnadsfritt. I 10 dagar kan du prova med vänner och familj tills du hittar den rätta för dig. Har du hittat din favorit? Returnera och beställ de valda glasögonen online, utifrån ditt recept. Klart! Dina nya glasögon levereras till din inom 5–14 dagar. Ta del av alla Mister Spex fördelar:

  • Brett utbud av 3 000 designglasögon

  • Högkvalitativa enkelslipade antireflexbehandlade och reptåliga plastglas

  • Glasögonen slipas och monteras i vår egen verkstad i Berlin

Upptäck dina nya favoritglasögon från Giorgio Armani hos Mister Spex idag!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo