Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
288 Resultat

Marc O’Polo Eyewear-glasögon från Mister Spex

Marc O’Polo Eyewears glasögonkollektion är en blandning av svensk tradition och klassisk tysk stil. Marc O’Polo Eyewear är ett modernt glasögonmärke, skapat av ett företag som är känt för sina rena linjer och tidlösa design. Marc O’Polo Eyewear-glasögonens eleganta och moderna stil framgår tydligt i denna fantastiska kollektion designbågar från Mister Spex som ledigt blandar överlägsen komfort med kompromisslös minimalism.

Marc O’Polo Eyewear-glasögonen från Mister Spex har en fantastisk uppsättning färger och snygga teman, vilket innebär att det finns bågar för alla. Bågarnas kvalitet kan inte ifrågasättas, eftersom varje par pryds av det kända märkesnamnet Marc O’Polo Eyewear på skalmarnas insida. Dessa lyxiga glasögon passar både på fritiden och på jobbet och skänker ett stänk av stadsglamour åt alla stilar.

För att du ska bli helt nöjd med dina Marc O’Polo Eyewear-glasögon från Mister Spex erbjuder vi en personlig provningstjänst som ger dig en strålande möjlighet att prova fler än 2 000 bågar från över 60 designmärken. Du kan vara trygg i förvissningen om att dina designglasögon har provats och testats i förhållande till dina naturliga drag för att uppnå den perfekta looken.

  • ¹Rabatten på 30 % gäller för den billigare produkten när du köper minst två modeller. Gäller till och med 2023.03.20 på alla glasögon och solglasögon på misterspex.se och i våra svenska Misterspex butiker. Rabatten gäller ej på vissa exkluderade märken samt kontaktlinser och vårdprodukter. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller kampanjer. Kommersiell publicering av rabatten (t.ex. på kupongwebbplatser eller bloggar) är inte tillåtet. En kontant utbetalning av rabattvärdet är uteslutet. Mister Spex allmänna villkor gäller.
  • ** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo