Lacoste Glasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
91 Resultat

Lacosteglasögon

Märket Lacoste grundades efter ett vad mellan spelarna i ett franskt tennislag. Spelaren René Lacoste skulle få en krokodilväska om han förde laget till seger. Han vann och började därefter kallas ”krokodilen”. Så uppkom det berömda krokodilmotivet. I början hade han det bara på sina egna tenniskläder. Men 1933 började René Lacoste sälja tenniströjor som han själv hade formgett tillsammans med sin affärspartner André Gillier. Den populära kollektionen blev snart en succé på marknaden. De receptbelagda glasögonen från Lacoste är originella men samtidigt perfekta för vardagsbruk. Halvbågarna passar seriösa och lågmälda personer.

Dessa glasögon är en riktig njutning att ha på sig. De lätta Lacostemodellerna sitter så mjukt på näsan att du inte ens märker att du har glasögon. Lacoste har också mer extravaganta bågar. Bjärta modeller som Lacoste LA 12207 och den innovativa designen hos LA 12235 BK fångar direkt uppmärksamheten och gör också ett smakfullt intryck i förening med utmärkt komfort. För att komplettera din look och ge glasögonen ett stänk av individualitet kan du få dem med tonade glas. Brun-, grön- eller gråtonade glas till 85 procent gör att dina Lacosteglasögon verkligen skiljer sig från mängden. Antireflexbehandlade, reptåliga och lättrengjorda plastglas med 100 % UV-skydd ingår som standard när du köper receptbelagda glasögon från Mister Spex.

Om dessa glas inte uppfyller dina krav kan du välja ultratunna glas för fjäderlätta glasögon. Ytterligare ett alternativ är vattenavstötande glas från SEIKO. Dessa glas har samma naturliga smuts- och vattenavstötande egenskaper som lotusblomman, vilket gör att det inte längre krävs någon regelbunden rengöring. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med de köpta glasögonen har du 90 dagars öppet köp, så du kan välja ett annat par eller få pengarna tillbaka. Mister Spex vet vad kunderna vill ha.

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo