Lacoste Solglasögon

Lacoste
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
68 Resultat

Lacoste solglasögon hos Mister Spex

Varumärket Lacoste grundades 1933 av den franska tennismästaren René Lacoste. Lacoste t-shirt med krokodillogotypen är en ikonisk klassiker. Idag är Lacoste känt för sitt sportinspirerade mode – med allt från kläder till accessoarer och tillbehör. Skrolla i vårt omfattande urval av Lacoste-solglasögon, här hos Mister Spex.

Köp dina Lacoste-solglasögon online på Mister Spex

Vårt utbud av Lacoste solglasögon innehåller den allra senaste designen med former och färger för både män och kvinnor. Vi har allt från klassiska, diskreta modeller till bågar som ger din look en färgklick. Vad du än är ute efter kommer du hitta det hos Mister Spex.

Är du inte helt säker på vilken modell som passar din ansiktsform kan vi hjälpa dig via vår ansiktsformsguide. Se efter i spegeln vilken ansiktsform du har: oval, fyrkantig, rund eller hjärtformad. Klicka på filtret för ansiktsform till vänster på sidan och få en lista med förslag från oss på Mister Spex. Vi förstår hur viktigt det är att se hur solglasögonen faktiskt kommer att sitta på just ditt ansikte.

Prova solglasögon från Lacoste i vårt digitala provrum

Därför tycker vi att du ska prova vårt digitala provrum! Ladda bara upp en bild eller prova direkt med din webbkamera och se hur de olika modellerna passar på just ditt ansikte. Testa hur många Lacoste-solglasögon du vill, allt utan att lämna hemmet. Dessutom erbjuder vi alltid fri retur på solglasögon, om du mot förmodan skulle ångra ditt köp. Fri frakt på alla glasögon! Upptäck dina nya favoritsolglasögon från Lacoste i Mister Spex sortimentet idag!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo