Mister Spex egna märken

Mister Spex Brillen
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
1 096 Resultat

Det är lekande lätt att köpa glasögon online hos Mister Spex. Är du i behov av nya glasögon, men helst undviker att gå till optiker för att prova olika bågar? Då har vi bra nyheter! Idag är det nämligen mycket enklare än så att köpa glasögon – gör ditt val i lugn och ro hemma. Ta en titt bland våra dam- och herrglasögon online i Mister Spex webbutik. För de flesta glasögonanvändare är ett par enkelslipade glasögon det rätta valet. Du hittar både dam- och herrglasögon från många populära märken hos Mister Spex – med över 3000 bågmodeller kommer du säkerligen att hitta ett par som passar dig. Oavsett om du är ute efter ett par glasögon med styrka från vårt billiga sortiment av egna varumärken eller snygga damglasögon i ovanliga former och coola färger så hittar du alltid dina favoritbågar till oslagbart billiga priser hos Mister Spex.

Glasögonsortiment

Garnityrbågar ger dig en särskilt fin och elegant look. De passar både som herr- och damglasögon. Tack vare de lätta plastglasen går garnityrbågar även att kombinera med högre styrkor. Garnityrbågar väger väldigt lite och är dessutom mycket eleganta, vilket är ytterligare två anledningar att satsa på denna bågtyp. Om du reser mycket, till exempel åker på affärsresor, är skönt när glasögonen inte väger för mycket. Blåljusbehandlade glasögon är bra för alla som tillbringar mycket tid framför bildskärmar varje dag. Våra glasögon med blåljusbehandling får dina ögon att slappna av – även på långt håll. Svart är och förblir en klassisk färg. Färgen är mångsidig och kan kombineras med alla stilar. Det spelar ingen roll om du har en sportig, modern, elegant eller extravagant stil – svart är alltid ett säkert kort. Svarta bågar är därför en utsökt accessoar som passar alla oavsett smak. I Mister Spex kollektion finns hundratals svarta bågmodeller med unik design och förstklassig tillverkning.

Solglasögon – rådgivning & rekommendationer

För att underlätta för dig när du väljer ett par nya glasögon rekommenderar vi att du filtrerar fram bågar efter dina önskemål i menyn till väntser i bild. Tips: Hitta dina favoritbågar med några få klick tack vare Mister Spex filterfunktioner. Ansiktsform: Här hittar du bågar som passar och framhäver din ansiktsform på bästa sätt. Du kan välja mellan runt, fyrkantigt, hjärtformat och ovalt ansikte. Ta reda på vilka bågar som passar bäst till din ansiktsform i vår ansiktsformguide. Bågens bredd: Filtrera bågmodellerna efter din ansiktsbredd. Tänk på att bågen inte ska vara bredare eller smalare än ditt ansikte. Extravaganta bågmodeller utgör undantag och väljs ut i modesyfte. Har du redan ett par glasögon som passar dig kan du mäta bågens övre bredd och ange exakta millimetermått. Klicka helt enkelt på linjalen som finns under filterfunktionen ”Ansiktsbredd”. Är du osäker på vilken bågbredd som passar dig? Då kan du läsa mer och få hjälp på vår servicesida. Glasögonform: Har du en favoritform när det kommer till glasögon? Då kan du välja att enbart titta på bågar med den formen. Vet du inte vilken form som passar dig bäst? Då rekommenderar vi att du filtrerar efter din ansiktsform. Glasögontyp:  Med detta filter kan du sortera efter garnityr, helbågar och halvbågar. Garnityrbågar är mycket diskreta och perfekta för en minimalistisk look. Helbågar är den klassiska varianten, men de kan även fungera som en iögonfallande och trendig accessoar tack vare en stor variation av färg- och formvarianter. Du kan välja mellan två olika halvbågar. Glasögon med en nedre halvbåge används ofta som läsglasögon. Glasögon med en övre halvbåge har en modernare look och ser mer subtila ut än helbågar. Färg: Matcha glasögonfärgen med din hår- och ögonfärg. Ljusare färger passar bra ihop med gyllene och bruna nyanser samt pastellfärger. Mörkare färger går även bra att kombinera med kraftigare färger. Material: Det här filtret hjälper dig om du är på jakt efter ett visst bågmaterial. Bågar av plast är bekväma att bära och erbjuder många olika möjligheter när det kommer till form och färg. Metall och titan passar bäst om du är ute efter en klassisk look. Dessa material är mycket robusta och av dem kan mycket tunna bågar tillverkas.

Fördelar med att handla hos Mister Spex

Det är enkelt och okomplicerat att prova Mister Spex-glasögon hemifrån. Med vårt praktiska digitala provrum kan du direkt ta reda på vilka bågar som passar dig. Prova dina favoritbågar online och hur enkelt som helst med hjälp av ett foto eller en webbkamera. Du kan också göra en synundersökning i en av våra butiker eller hos en av våra partneroptiker. Kika helt enkelt igenom Mister Spex mångsidiga sortiment på vår webbplats och välj dina favoritbågar i lugn och ro. Våra enkelslipade glas ingår i priset på våra glasögon helt utan extra kostnad. Det spelar alltså ingen roll vilka bågar du väljer. Mister Spex solglasögon med styrka går att få med tonade glas i färg och de ser precis ut som vanliga solglasögon.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo