Dygnet-runt-linser

Dygnet Runt-linser

Dygnet runt-linser hos Mister Spex

Kontaktlinsbärare känner till problemet: du vill bara vila lite och ta en tupplur, men ögonen protesterar direkt. Även om du bara somnat till en liten stund uppstår irritationer och du känner en obekväm torr känsla i ögonen. Vid längre vilopauser, om du till exempel har glömt att ta ut linserna efter en lång dag, ökar faran för irritationer och infektioner för dina ögon. Lösningen: De nya dygnet runt-linserna! De kan användas dygnet runt och bevarar dina ögons hälsa.

Så fungerar Continuous Wear

Dygnet runt-linser innebär kontaktlinser som kan användas både på dagen och under natten. Det är möjligt genom det fenomenala silikon-hydrogelet: Med denna utveckling uppstod en ny generation kontaktlinser, som inte bara ger dig en ojämförbar komfortabel passform utan även när dina ögon är benägna att torka.

Det innovativa materialet transporterar med upp till 98% betydligt mer syre till hornhinnan jämfört med vanliga linser. Tack vare dess låga vatteninnehåll förhindrar de att ögonen torkar ut, medan ytterligare vätmedel håller den naturliga tårfilmen stabil.

Självklart kan du även använda dygnet runt-linser enbart under dagen och ta ut dem på kvällen. Linserna ska då rengöras som vanligt och bevaras i en behållare över natten.

För vem lämpar sig dygnet runt-linser?

Vid skiktarbete eller vid semesterresor är dygnet runt-linser ett praktiskt alternativ jämfört med vanliga linser. De kan användas av i princip vem som helst, du bör dock kontakta en ögonläkare innan, ifall att något hindrar det permanenta användandet av kontaktlinser.

Maximal komfort, Minimal ansträngning - dina fördelar:

 • Förlängd bärtid

 • Mer flexibilitet

 • Mindre rengöringsansträngning

 • Direkt klar syn

Med den förlängda bärtiden på nattanvändandet förstärks en oanad flexibilitet: Att vara ute länge, spontana övernattningar eller kortsemestrar kommer inte längre vara ett problem. Du kan njuta av att leva livet utan lång planering innan. Även yrkesgrupper som behövde avstå från linser innan på grund av komfort kan nu ta del av dessa linser utan att tveka: långa skikt inom jourtjänst, som är vanliga inom sjukvården, har hittils försvårat bärandet av kontaktlinser. Detta blir enkelt med dygnet runt-linser!

Viktigt: Du bör rådgöra med en optiker eller ögonläkare innan köp av dygnet runt-linser: Denne undersöker dina ögons lämplighet för att använda permanenta kontaktlinser. Just vid väldigt torra eller känsliga ögon brukar det nattliga användandet av linser ha en begränsad rekommendation. En regelbunden kontroll är nödvändig för att säkerställa dina ögons hälsa.

Vårt erbjudande för dig

Dygnet runt-linser finns av alla stora tillverkare, i sortimentet från Mister Spex hittar du olika varianter med en månatlig eller veckovis växlande rytm: Hela 30 dygn följer linserna Air Optix Night & Day Aqua, Biofinity såväl som Pure Vision och Pure Vision 2HD dig. När det gäller veckolinser föredrar de flesta kunderna framför allt Acuvue Oasys. Även personer som lider av astigmatism eller ålderssynthet, hittar med de toriska och multifokala varianterna de passande linserna som de kan använda nonstop.

Vid frågor kan du vända dig till oss via E-post eller telefon. Vårt skolade team hjälper gärna till för alla typer av frågor om synhjälp och online-shopping.

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo