Avaira

Avaira

Avaira kontaktlinser från Mister Spex

Avaira kontaktlinser från Mister Spex är en smart blandning av spjutspetsdesign och unika linsmaterial och ger komfort dygnet runt, kristallklar syn och ökat skydd. Linserna har tagits fram av CooperVision, en av de ledande tillverkarna av ögonvårdsprodukter. De är mjuka, andas och är fuktiga, vilket gör att de känns fräscha hela dagen. Dessutom bidrar de i hög grad till att blockera skadlig UV-strålning.

Avaira kontaktlinser från Mister Spex är tillgängliga för en rad ögonbesvär. Avaira och Avaira Toric är två olika produkter med detta märke. Avaira kontaktlinser är perfekta för både översynthet och närsynthet och är gjorda av naturligt återfuktande silikonhydrogel och unik Aquaform-teknik, så att ögonen får gott om naturligt syre och håller sig vita och hälsosamma. Avaira Toric är ett strålande alternativ om du lider av astigmatism. Kontaktlinserna Avaira Toric har optimerad linsform och är kända för att sitta stabilt och exakt, vilket garanterar absolut komfort och klar syn både på kort och på långt håll.

Våra professionella optiker på nätet hjälper dig att välja rätt produkt, så du kan känna dig trygg när du köper Avaira kontaktlinser från Mister Spex, Europas populäraste optiker på nätet. Vi garanterar också öppet köp och snabb leverans, så att du tryggt och utan krångel kan handla på nätet.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo