Biomedics

Biomedics

Biomedics Kontaktlinser: Förstklassiga kontaktlinser

Nu är det lättare än någonsin att använda linser. Biomedics är produktfamiljen som tillverkar kontaktlinser av högsta kvalité för alla typer av behov. Oavsett vad du har för synfel och vad du har för preferenser gällande användandet av dem så har vi ett alternativ för dig. Vad du ska tänka på innan du lägger glasögonen på hyllan får du reda på här!

Hygien är mycket viktigt att tänka på för att se optimalt och för att kunna använda linserna tiden ut, därför är det viktigt att inte slarva med skötseln kring linserna. Den vanligaste produkten av Biomedics kontaktlinser är månadslinser, som man kan ha i ögonen upp till tolv timmar vid varje tillfälle. Andra alternativ är endagslinser och dygnetruntlinser. Med endagslinser är dock skötsel och rengöring ett minne blott, vilket är ett fantastiskt alternativ!

Månadslinserna från Biomedics är lätt blått färgade för att underlätta rengöringen, insättandet och uttagandet. Linserna från Biomedics står för funktion och kompatibilitet, vilket innebär att de är väldigt enkla och behagliga att använda. De är lika behagliga efter att du använt dem en sekund som efter tolv timmar. De är så pass tunna och lätta att du inte känner att du har dem i ögonen och ingen annan kan heller se att du bär dem. Biomedics tillverkas sedan 2005 av Cooper Vision, som är en av världens främsta tillverkare av kontaktlinser. Cooper Vision har tillverkat kontaktlinser sedan slutet av 70-talet och har under åren fått fram många olika sorter.

Fördelar med dygnetruntlinser

Har du kanske ett yrke där du är i behov att ha i linserna i mer än tolv timmar eller tycker du bara det är bökigt att du in och ut linserna varje dag så är dygnet runt linser ett fantastiskt val! Linserna håller sig på plats i ögonen hela tiden och återfuktar sig själva tack vare att den består av mycket vätska och den fantastiska kvalitén.

Fördelar med dagslinser

Biomedics erbjuder givetvis också endagslinser. Det betyder, som det låter, att du använder linserna enbart för engångsbruk. För hygieniska aspekter är detta toppen, då linserna alltid är hela och rena, utan att du behöver tänka på att göra rent dem och köpa linsvätska etcetera. För dig som endast använder kontaktlinser då och då är det också optimalt.

Fördelar med att köpa linserna här hos Mister Spex

Här hos Mister Spex kommer självklart du som kund i första hand. Vi erbjuder mycket bra priser och förmåner för att du ska känna dig väl och hitta den produkt som passar just dig allra bäst.

  • Kostndasfri hjälp och rådgivning av vår support och optiker gällande alla våra produkter på Mister Spex

  • Öppet köpt i 90 dagar (gäller endast om förpackningen är i oförändrat skick)

  • Snabb och spårbar leverans

  • Flexibel betalning: välj mellan kort-, faktura- eller direktbetalning

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo