Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
287 Resultat

POLAROID

Polaroid-kameran har varit populär i flera årtionden. Men märket med kultstatus kan så mycket mer än att bara framkalla fotografier direkt. Med utvecklingen av det syntetiska polariseringsfiltret för solglasögon under 1930-talet lyckades märket även skapa sig ett ledande namn inom glasögonbranschen. Alla solglasögon har funktionella UltraSight-glas som innesluter det polariserande filtret. På så vis kan du alltid se perfekt utan störande reflexer och bländande ljus.

Polaroids glasögonmodeller speglar dessutom alltid marknadens senaste trender, både när det gäller form och färg, vilka tolkas på nytt och designas med klassiska retro-influenser. Med Lady Gaga som kreativ chef i spetsen har Polaroid sett till att varje båge är ett riktigt konstverk.

Polaroids glasögonkollektion

I Polaroids glasögonkollektion hittar du många olika typer av glasögon: solglasögon, sportglasögon, polaroidglasögon, glasögon med spegelglas mm. Använd filterfunktionerna för att hitta glasögon som passar dig. Sortera glasögonen efter de kriterier som är viktigast för dig. Du kan bland annat välja mellan form, färg, pris och material.

Har du fortfarande svårt att välja? Då kan du prova så många glasögon som du vill i vårt digitala provrum. Klicka på det lilla gröna hjärtat för att skapa en lista med dina favoritbågar. Vet du inte var du ska börja? Då har vi listat fyra av våra favoritbågar från Polaroid i listan nedan, två damglasögon och två herrglasögon:

Ta hand om dina ögon och din syn! Glasögonen från Polaroid levereras i ett fint glasögonfodral. Se till att ta hand om dina glasögon när du inte använder dem och förvara dem då i glasögonfodralet.

Solglasögon från Polaroid

Solglasögonen från Polariod klarar det mesta! Alla solglasögon från Polaroid har polariserande glas. Med polariserade glas minskas risken att du bländas av solen eller andra reflektioner från bland annat vatten, asfalt och snö. De skyddar alltså inte enbart ögonen mot solen, de ser snygga ut också!

Välj mellan en rad olika färger, både när det kommer till bågarna och glasen. Tycker du om variation när det kommer till solglasögon? Då är Polaroid märket för dig! Du kan nämligen du välja mellan alltifrån standardfärgarna svart, brun, silver och grå till de mer färgglada färgerna gul, orange, rosa och lila. Kombinera olika färger och former och hitta unika och coola solglasögon från Polariod hos oss på Mister Spex.

Polaroid hos Mister Spex

Hos Mister Spex hittar du ett stort utbud av olika glasögon och solglasögon från Polaroid för dina individuella behov. Är du fortfarande osäker på vilka glasögon du ska välja? Läs vår glasögonguide för att få lite hjälp på traven eller få inspiration genom att hålla dig uppdaterad på säsongens nya trender .

Vill du hellre låna hem glasögonen för att prova hur de känns innan du köper dem? Du kan låna upp till 4 bågar i 10 dagar. Läs mer om hur hemlån av glasögon går till här.

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo