Solglasögon

Police
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
86 Resultat

Police-solglasögon hos Mister Spex

Police-solglasögon är inspirerade av solglasögon som bärs av amerikansk polis. Oavsett om du föredrar en slående eller mer minimalistiska stil så finns samtliga Police-solglasögon tillgängliga för att passa alla ansiktsformer. Det italienska varumärket, med huvudkontor i Longarone, grundades i början av 80-talet av "Charme Lunettes". Ett litet glasögonföretag som tillhörde De Rigo-bröderna som hade specialiserat sig på produktion av solglasögon. Det var först tio år senare som police-sortimentet utvecklades till att även omfatta dofter och sedan även klockor, smycken och lädervaror.

Smart och kunnig: solglasögon från Police

Police är ett varumärke som ägnas åt 80-talets livsstil: självsäkerhet och individualism samt längtan efter det anmärkningsvärda som sticker ut från mängden. Många kända personligheter står även bakom varumärket: stil ikoner som Bruce Willis, George Clooney och David Beckham. De ursprungliga police-solglasögonen var unisexmodeller med en urban look. Oavsett om det är en hel- eller halvgarnityr, kännetecknas Police-bågen av en huvudsakligen kantig design och mörka färger som svarta, grå och brun. Föredrar du mer färgstarka bågar, hittar du även röda eller metallblå nyanser. Hitta de perfekta bågarna online - snabbt och enkelt. Du kan prova solglasögon online via vårt digitala provrum. Ladda enkelt upp en bild på dig själv eller prova direkt via webb-kamera för att se hur bågen sitter på just ditt ansikte. Dessutom erbjuder vi alltid fria returer på solglasögon, om du mot förmodan skulle ångra ditt köp.

  • Fri frakt på alla glasögon! Upptäck dina nya favoritsolglasögon från Police i Mister Spex sortimentet idag!

  • ¹Rabatten på 30 % gäller för den billigare produkten när du köper minst två modeller. Gäller till och med 2023.03.20 på alla glasögon och solglasögon på misterspex.se och i våra svenska Misterspex butiker. Rabatten gäller ej på vissa exkluderade märken samt kontaktlinser och vårdprodukter. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller kampanjer. Kommersiell publicering av rabatten (t.ex. på kupongwebbplatser eller bloggar) är inte tillåtet. En kontant utbetalning av rabattvärdet är uteslutet. Mister Spex allmänna villkor gäller.
  • ** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo