Police Glasögon

Police
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
96 Resultat

Police-glasögon hos Mister Spex

Police-glasögon är inspirerade av solglasögon som bärs av amerikansk polis. Oavsett om du föredrar en slående eller mer minimalistiska stil så finns samtliga Police-glasögon tillgängliga för att passa alla ansiktsformer, med recept eller som solglasögon.

Police-glasögon: distinkt italienskt glasögonmode

The Det italienska varumärket, med huvudkontor i Longarone, grundades i början av 80-talet av "Charme Lunettes". Ett litet glasögonföretag som tillhörde De Rigo-bröderna som hade specialiserat sig på produktion av solglasögon. Det var först tio år senare som police-sortimentet utvecklades till att även omfatta dofter och sedan även klockor, smycken och lädervaror. Police är ett varumärke som ägnas åt 80-talets livsstil: självsäkerhet och individualism samt längtan efter det anmärkningsvärda som sticker ut från mängden.

Extravaganta modekoncept

Många kända personligheter står även bakom varumärket: stil ikoner som Bruce Willis, George Clooney och David Beckham. De ursprungliga police-glasögonen var unisexmodeller med en urban look. Oavsett om det är en hel- eller halvgarnityr, kännetecknas Police-bågen av en huvudsakligen kantig design och mörka färger som svarta, grå och brun. Föredrar du mer färgstarka bågar, hittar du även röda eller metallblå nyanser.

Hitta de perfekta bågarna online - snabbt och enkelt

Vi förstår hur viktigt det är att se hur glasögonen faktiskt kommer att sitta på just ditt ansikte. Därför tycker vi att du ska prova vårt digitala provrum! Ladda bara upp en bild eller prova direkt med din webbkamera och se hur de olika modellerna passar på just ditt ansikte. Testa hur många Police-glasögon du vill, allt utan att lämna hemmet. När du har hittat ett urval får du möjligheten att låna upp till 4 bågar i taget för att prova hemma, helt kostnadsfritt. I 10 dagar kan du prova med vänner och familj tills du hittar den rätta för dig.

Har du hittat din favorit? Returnera och beställ de valda glasögonen online, utifrån ditt recept. Klart! Dina nya glasögon levereras till din inom 5–14 dagar.

Utnyttja alla Mister Spex fördelar:

✓ Brett utbud av 3 000 designglasögon

✓ Högkvalitativa enkelslipade antireflexbehandlade och reptåliga plastglas

✓ Glasögonen slipas och monteras i vår egen verkstad i Berlin

Upptäck dina nya favoritglasögon från Police i Mister Spex sortiment idag!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo