Puma Glasögon

Puma
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
148 Resultat

Pumaglasögon

Den nya kollektionen från Puma är här. I dessa bågar kombineras designinfluenser från sportvärlden med en modern stadslivsstil. Glasögonen i Pumakollektionen är perfekta för dem som har en aktiv livsstil och uppskattar Pumaglasögonens innovativa design och kvalitetsmaterial. I vår nätbutik finns ett stort sortiment halvbågar och helbågar från Puma. Modellerna har betecknande namn som Velvet, Puma Loop eller Harmony, vilket återspeglar Pumaglasögonens uttrycksfulla karaktär. Många modeller i kollektionen har fjädergångjärn på skalmarna så att de ska sitta perfekt.

Pumaglasögon med en tunn båge, som Puma Outcast eller Puma Tube, är särskilt populära hos Mister Spex. Båda modellerna är praktiskt lätta, medan deras dynamiskt formade skalmar gör att de sitter perfekt på ansiktet. Dessa glasögon är perfekta för sport.

Antireflexbehandlade, reptåliga och lättrengjorda plastglas med 100 % UV-skydd ingår som standard när du köper Pumaglasögon från Mister Spex. Om dessa glas inte uppfyller dina krav kan du välja ultratunna glas för fjäderlätta glasögon. Ytterligare ett alternativ är vattenavstötande glas från SEIKO. Dessa glas håller sig rena längre, vilket gör att du ser bättre ut och hela tiden har skarp syn. Skydda dina Pumaglasögon så att du har dem till hands när du behöver dem som mest. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med dina Pumaglasögon har du 90 dagars öppet köp, så du kan välja ett annat par eller få pengarna tillbaka. Mister Spex vet vad kunderna vill ha.

  • ¹Rabatten på 30 % gäller för den billigare produkten när du köper minst två modeller. Gäller till och med 2023.03.20 på alla glasögon och solglasögon på misterspex.se och i våra svenska Misterspex butiker. Rabatten gäller ej på vissa exkluderade märken samt kontaktlinser och vårdprodukter. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller kampanjer. Kommersiell publicering av rabatten (t.ex. på kupongwebbplatser eller bloggar) är inte tillåtet. En kontant utbetalning av rabattvärdet är uteslutet. Mister Spex allmänna villkor gäller.
  • ** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo