Puma Glasögon

Puma
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
70 Resultat

Pumaglasögon

Den nya kollektionen från Puma är här. I dessa bågar kombineras designinfluenser från sportvärlden med en modern stadslivsstil. Glasögonen i Pumakollektionen är perfekta för dem som har en aktiv livsstil och uppskattar Pumaglasögonens innovativa design och kvalitetsmaterial. I vår nätbutik finns ett stort sortiment halvbågar och helbågar från Puma. Modellerna har betecknande namn som Velvet, Puma Loop eller Harmony, vilket återspeglar Pumaglasögonens uttrycksfulla karaktär. Många modeller i kollektionen har fjädergångjärn på skalmarna så att de ska sitta perfekt.

Pumaglasögon med en tunn båge, som Puma Outcast eller Puma Tube, är särskilt populära hos Mister Spex. Båda modellerna är praktiskt lätta, medan deras dynamiskt formade skalmar gör att de sitter perfekt på ansiktet. Dessa glasögon är perfekta för sport.

Antireflexbehandlade, reptåliga och lättrengjorda plastglas med 100 % UV-skydd ingår som standard när du köper Pumaglasögon från Mister Spex. Om dessa glas inte uppfyller dina krav kan du välja ultratunna glas för fjäderlätta glasögon. Ytterligare ett alternativ är vattenavstötande glas från SEIKO. Dessa glas håller sig rena längre, vilket gör att du ser bättre ut och hela tiden har skarp syn. Skydda dina Pumaglasögon så att du har dem till hands när du behöver dem som mest. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med dina Pumaglasögon har du 90 dagars öppet köp, så du kan välja ett annat par eller få pengarna tillbaka. Mister Spex vet vad kunderna vill ha.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo