Polo Ralph Lauren Glasögon

Polo Ralph Lauren
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
51 Resultat

Polo Ralph Lauren glasögon: En klassiker har aldrig fel

Med bra smak och stil designar Polo Ralph Laurent mode för att uttrycka personlighet. Ralph Laurent var den första som lyckades kombinera den amerikanska stilen med europeisk finess. Hans polotröjor till exempel är älskade klassiker i hela världen. Lika mångfacetterade som denna modesymbios är designermärkets korrektionsglasögon. På Mister Spex hittar du ett stort utbud på glasögon ur Polo Ralph Lauren kollektionen. Låt dig inspireras i vår online butik och välj mellan olika modeller som vi erbjuder till billiga priser.

Modedesignern Ralph Lauren är en riktig selfmade-talang. Efter att han jobbade för det traditionella modeföretaget "Brooks Brothers" köpte han märket "Polo" som från början var tänkt för polospelare. Polo Ralph Lauren's succéhistoria började med en slipskollektion för ungefär 40 år sedan. Idag är det amerikanska designermärket ett modeimperium. Märket Polo Ralph Lauren är känt för sitt sportiga och samtidigt lyxiga design vilket märks inte bara genom de förstklassiga material som används för att tillverka kläderna och assessoarerna utan också deras komfort. Varumärkets kännetecken, det lilla broderade emblemet som visar en polospelare på en häst, är känt över hela världen. Den populäraste Polo Ralph Lauren produkten är polotröjan som har varit en moderiktig klassiker i många år tillbaka.

Ralph Lauren Glasögon: Dyrbar och tidlös design

I sina designprocesser kombinerar Ralph Laurent sin legendariska känsla för tidlös design med dyrbara material. Resultaten är alltid moderiktiga och samtidigt tidlösa kollektioner. En oumbärlig del i hans kollektioner är Polo Ralph Lauren korrektionsglasögon och solglasögon. Glasögonen är en riktig highlight för alla Ralph Lauren fans - de avrundar din outfit dag för dag. De klara bågarna i diskreta färger funkar utmärkt med hela din garderob och på vilket evenemang som helst. Oavsett om du spenderar din dag på kontoret, på café på staden eller om du ska på fest i långklänning. Polo Ralph Lauren glasögon är en stilig assessoar som kan bäras hela dagen utan problem. Polo Ralph Lauren kollektionen erbjuder ett stort utbud glasögon som ger en klassisk och elegant look. I Mister Spex online butik hittar du bågarna som matchar just ditt ansikte. Bestäm dig för antingen halvrand- eller helrandbågar och välj mellan fina diskreta bågar och lite bredare bågar i nerd-looken. Beroende på kollektionen är antingen märkets förkortning "RL" eller det snygga Polo-emblemet placerade på designbågarnas sidor.

Prova dina Polo Ralph Lauren bågar online

Har du bestämt dig för en modell som du gillar? Prova glasögonen med vår virtuella online prövning i 2D eller 3D. Vi på Mister Spex erbjuder alltid designglasögon med höga kvalitetsstandards till billiga priser. Köp dina Polo Ralph Lauren glasögon hos oss och njut av 90 dagars öppet köp.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo