Tom Ford Glasögon

Tom Ford
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
217 Resultat

För en individuell och exklusiv look: Tom Ford glasögon 

Det är imponerande att observera att allt som präglas av Tom Fords fantastiska trend-känsla inom kort blir till guld. Hans glasögon-kollektion hör till den mest omtyckta i hela världen - både av superkändisar och alla andra stilmedvetna som trendkänsliga människor. Märket står för individualitet i kombination med exklusivitet och modern design. Kollektionens färgskala håller sig i varma bruntoner och formerna är klassiska men samtidigt omisskännliga. Köp din modell online på Mister Spex, vi erbjuder ett stor urval till billiga priser. 

Tom Ford har sedan länge haft sin fasta plats i raden av världens modegudarna. Vägen till att bli en av de mest kändaste glasögondesigner ledde via designermärket Gucci där han var Kreativ Direktör och med sin legendariska känsla för fashion hjälpte märket till sin största succé. Såklart fick även hans egen glasögon kollektion mycket beröm. Hans omisskännliga glasögon är självklara assessoarer på modemetropolernas catwalks. Bortsett från den klara och ikoniska stilen är Tom Fords glasögon ergonomiskt formade så att de sitter perfekt och förblir nästan obemärkta. 

De flesta modeller visar sig ha klassiska former som utstrålar stilmedvetenhet och exklusivitet. Detta intryck förstärks av de varma bruntonerna som Tom Ford oftast använder i sina designprocesser. Färgerna är valda noga och kombinerade med material som gör glasögonen till en moderiktig helhet utan tvivlar. Det används både högklassig plast, metall och även läder. 

Tom Ford glasögon: Välj din favorit 

Oavsett vilken look du bestämmer dig för: Mister Spex levererar de nya Tom Ford glasögon alltid med extra icke-reflekterande linser av förstklassig plast. Vill du att dina glasögon fyller ännu högre krav kan du alltid välja linser i olika glasvariationer för små extrakostnader. Dessutom går det utmärkt att kombinera Tom Ford glasögon med tonade linser för att skydda dina ögon optimalt från starka solstrålningar. 

Tom Ford glasögon är tidlösa. Inte bara genom de höga kvalitetsstandarder utan också looken som alltid kommer vara moderiktig. Vi på Mister Spex erbjuder även dessa top-designer-glasögon till billiga priser. Så varför betala mer för dem? Hos Mister Spex köper du fina glasögon alltid med 90 dagars öppet köp.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo