Ted Baker Glasögon

Ted Baker
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
95 Resultat

Upptäck Ted Baker-glasögon hos Mister Spex

Få distinkta eleganta glasögon från det brittiska märket Ted Baker - här hos Mister Spex. Varje par Ted Baker-glasögon i vår kollektion har designerns signum med fokus på detaljer och kvalitet. Vi har många olika modeller till rimliga priser. Och du kan prova alla glasögon i 3D med i vårt digitala provrum.

Hitta en unik look som du kommer att älska: Ted Baker-glasögon från Mister Spex

Att hitta glasögonen som passar dig perfekt är viktigt - och det behöver inte vara svårt. Med utmärkande detaljer, en lekfull känsla och utomordentlig kvalité i Ted Baker-glasögon, kommer du garanterat se snygg ut varje dag. Hos Mister Spex har vi skapat en smidig process som gör att du kan hitta ditt perfekta par Ted Baker-glasögon, snabbt och enkelt. Så här gör du:

Använd våra smidiga filter

Bläddra i vårt urval av Ted Baker-glasögon och jämför olika former, färger och detaljer. På vänstra sidan av skärmen ser du olika filtreringsalternativ. Du kan snabbt begränsa din sökning, beroende på vad som är viktigt för dig. Till exempel kan du söka efter pris, bågstorlek, material, färg och glasform. Om du redan har en känsla av vad du letar efter så gör våra filter det enkelt för dig att hitta det perfekta paret Ted Baker-glasögon.

Hitta passande bågar snabbt: använd vårt filter för ansiktsform

Om du inte är säker på vilken typ av glasögon som passar dig – eller om du vill prova något nytt - så är ett tips att använda vårt filter för ansiktsform. Bestäm först formen på ditt ansikte: rund, oval, trekantig eller fyrkantig. Klicka sedan på motsvarande form som visas i navigeringsfältet till vänster på skärmen. Du ser nu ett urval av Ted Baker-glasögon som vi rekommenderar till din ansiktsform.

Prova ett par Ted Baker-glasögon!

Vad kan vara bättre än att kunna prova glasögon innan du köper dem, utan att behöva lämna ditt hem? Det är möjligt tack vare vårt innovativaonline-testverktyg. Få snabbt en känsla av hur några Ted Baker-glasögon ser ut på dig. Ta bara ett foto med webbkamera på din dator, smartphone eller surfplatta. Eller ladda upp ett foto du har sparat. Använd fotot för att välja vilka Ted Baker-glas som passar dig bäst – virtuellt.

Med dessa verktyg och alternativ gör vi det enkelt för dig att hitta de bästa Ted Baker-glasögonen.

Slipade glas till dina Ted Baker-glasögon

Alla våra Ted Baker-glasögon kommer med glas av hög kvalitet. Under beställningsprocessen blir du ombedd att ange dina styrkor. Vår egen verkstad med erfarna optiker kommer att slipa och montera glasen åt dig.

Låga priser och mer - hos Mister Spex.

Att hitta det perfekta paret Ted Baker-glasögon är enkelt när du handlar hos Mister Spex. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga! Om du ångrar dig av någon anledning, kan du returnera dina glasögon för full återbetalning. Det finns ingen risk, bara enkelhet och utmärkt service!

Det finns ingen anledning att vänta. Få högkvalitativa, unika glasögon som du kommer kunna använda till valfri outfit, designade av ett av Storbritanniens ledande livsstilsvarumärken. Här är en snabb genomgång av alla fördelar du får när du beställer Ted Baker-glasögon från Mister Spex:

  • Konkurrenskraftiga priser på alla Ted Baker-glasögon

  • Glas av hög kvalitet till dina nya glasögon

  • Öppet köp

  • Ett digitalt provrum för att enkelt kunna välja ut de bästa bågarna för dig

  • Erfaren och hjälpsam kundtjänst när du behöver det

Visa upp din personlighet i ett par Ted Baker-glasögon. Skynda och beställ dina från Mister Spex idag.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo