Michalsky Glasögon

 Michalsky for Mister Spex Brillen
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
114 Resultat

”Michalsky for Mister Spex”-glasögon från Mister Spex Sverige

Ge lite Berlinatmosfär åt vardagen med några av dessa fantastiska Michalskyglasögon från Mister Spex. Den tyske designern Michalsky är ett av de mest firade och inflytelserika namnen i dagens globala modevärld. Med inspiration av Berlin, hans hemstad, har han skapat en kollektion åtråvärda glasögon uteslutande för Mister Spex, Europas ledande och mest omtyckta optiker på nätet. Som hyllning till de platser han älskar i Berlin har designern uppkallat glasögonen efter dem.

Glasögonen ”Michalsky for Mister Spex” är ett måste för dagens unga män och kvinnor i städerna. Från överdimensionerade bågar med läcker design till flotta stilar i dämpade färger till djärva bågar i härligt uppfriskande nyanser – du kan botanisera i ett imponerande utbud Michalskyglasögon från Mister Spex och ge din stil ett glamoröst inslag. Vare sig du eftersträvar en avslappnad, ledig look, en sofistikerad men chic stil eller en professionell framtoning med ultratrendig anstrykning blir du aldrig besviken på dessa glasögon.

Mister Spex gör det enkelt och bekvämt att köpa Michalskyglasögon hemifrån. Med verktyg för virtuell provning och supersnabba och spårbara leveranser över hela Europa garanterar vi att dina köp på nätet är snabba och säkra och ger god valuta för pengarna.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo