Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
48 Resultat

Hitta Michael Kors-glasögon online hos Mister Spex

Letar du efter nya trendiga glasögon? Ta en titt i Mister Spex sortiment av Michael Kors-bågar. I årtionden har Michael Kors designat trendiga men ändå klassiska herr- och damglasögon. Hitta dina favoriter hos Mister Spex – alltid till ett bra pris. Börja kika i vårt stora utbud av Michael Kors-glasögon direkt från soffan och använd vårt unika digitala provrum för att hitta den perfekt bågen för dig. På Mister Spex har vi ett utbud av Michael Kors-glasögon för alla oavsett kön.

Stiliga glasögon från Michael Kors

Michael Kors-glasögon finns i en mängd olika färger och former. Är du inte helt säker på vilken modell som passar din ansiktsform kan vi hjälpa dig via vår ansiktsform-guide. Se efter i spegeln vilken ansiktsform du har: oval, fyrkantig, rund eller hjärtformad.

Klicka på filtret för ansiktsform på sidans vänstra sidan och få en lista med förslag från oss på Mister Spex. Vi förstår hur viktigt det är att se hur glasögonen faktiskt kommer att sitta på just ditt ansikte. Därför tycker vi att du ska prova vårt digitala provrum! Ladda bara upp en bild eller prova direkt med din webbkamera och se hur de olika modellerna passar på just ditt ansikte.

Prova Michael Kors glasögon innan du köper dem

Testa så många par Michael Kors-glasögon som du vill, allt utan att lämna hemmet. När du har hittat ett urval får du möjligheten att låna upp till 4 bågar i taget för att prova hemma, helt kostnadsfritt. I 10 dagar kan du prova med vänner och familj tills du hittar den rätta för dig. Har du hittat din favorit? Returnera och beställ de valda glasögonen online, utifrån ditt recept. Klart! Dina nya glasögon levereras till din inom 5–14 dagar.

Utnyttja alla Mister Spex fördelar:

  • Brett utbud av 3 000 designglasögon

  • Högkvalitativa enkelslipade antireflexbehandlade och reptåliga plastglas

  • Glasögonen slipas och monteras i vår egen verkstad i Berlin

  • Upptäck dina nya favoritglasögon från Michael Kors i Mister Spex sortimentet idag!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo