Tommy Hilfiger Glasögon

Tommy Hilfiger
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
221 Resultat

Tommy Hilfiger glasögon: enkla klassiker från Mister Spex

Sedan mer än 30 år har Tommy Hilfiger varit del av de populäraste design-lifestyle-märken i hela världen och är välkänd för den blå-vit-röda loggan som smycka märkets kläder, skor och accessoarer. Till Tommy Hilfiger kollektionen hör också korrektionsglasögon. I kollektionen kombinerar märket trender med klassiska och enkla former. I Mister Spex online butik har vi ett stort utbud Tommy Hilfiger glasögon till billiga priser. Köp din favorit smidigt på nätet.

Efter att Thomas Jacob Hilfiger 1985 med sin första sportswear-kollektion för män lade grundstenen för ett framgångsrikt mode-företag, har Tommy Hilfiger fram till nu vuxit till ett av dem mest kända lifestyle-märken i hela världen. Tommy Hilfiger kombinerar hög kvalité med aktuella trender och klassiska element. Igenkänningsvärdet är utan tvekan en alldeles egen look i en så kallad all-american-style. Ett typiskt kännetecken är dem blå, vita och röda färger i kombination med element från college-stilen. Designen är sportig och stilig på samma sätt.

Glasögon för fritid och kontor

Precis som Tommy Hilfigers kläder som representerar en cool amerikansk look, är även glasögonen klassiskt enkla men alltid med det lilla extra. I kollektionen hittar du både helbågar och halvbågar som övertygar med klassiska former som Wayfarer (trapets), fjärilform eller Panto (rund). Kvalitativt förstklassiga material är en självklarhet för design-märket Tommy Hilfiger. Plast- eller metallbågarna finns i diskreta färgtoner från grå, svart, vit eller brun fram till eleganta färger som guld eller silver. Dessa glasögon är mer än bara ett synhjälpmedel, de är en moderiktig accessoar för en klassisk fritid- och business-stil. Men även för dig som gillar lite mer extravagans har Tommy Hilfiger designad en passande modell. Hur vore det till exempel med heta nerd-bågar i trendfärgen havanna? Eller vill du hellre smickra ditt ansikte med bågar som är utsmyckade med strass-stenar? Oavsett om du vill dra uppmärksamheten på dina glasögon eller vill satsa på en snygg men diskret look: Tommy Hilfiger har ett stort utbud korrektionsglasögon för alla smaker.

Köp dina Tommy Hilfiger glasögon online på Mister Spex. Vi erbjuder alltid billiga priser, leverans inom hela Europa och 90 dagar öppet köp. Vilka glasögon som passar dig bäst kan du testa med vår virtuella online prövning i 2D eller 3D. Ganska smidigt att köpa glasögon, eller hur?

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo