Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
70 Resultat

Michael Kors-solglasögon online från Mister Spex

Michael Kors kommer är en av världens kändaste designer och märket med samma namn framställer många olika modevaror, däribland solglasögon. De högvärdiga solglasögonen från Michael Kors är populära både bland män och kvinnor. Solglasögonens utmärkta passform och den ädla designen är perfekta för dig som vill ha en stilfull accessoar och som förstärker din personlighet. Hos Mister Spex har du chansen att få tag på det exemplar som passar just dig, med eller utan styrka!

Den amerikanske designern erbjuder överdådiga former, lyxiga material och extravaganta detaljer. Solglasögonen från Michael Kors presenterar sig på ett praktfullt, extravagant och spännande sätt. Den perfekta utstyrseln för att ge din vardag en naturlig elegans i utseendet. Beställ dina Michael Kors solglasögon online hos Mister Spex och starta din vardag med en naturlig elegans.

Solglasögonen från Michael Kors har en mycket elegant stil, utan onödiga smycken och detaljer. Solglasögonen finns ett flertal olika modeller, med eller utan styrka. Vill du ha solglasögon med styrka kan du välja mellan gröna, gråa, blå eller bruna glas. Dessa toner ändrar omgivningens färger minst samtidigt som de skyddar optimalt mot UV-strålning. Alla glas är tonade till 85 procent. Solglasögonen är gjorda av toppkvalité av plast eller metall.

Sommarens modepryl

Då det är varmt och soligt väder vill vi gärna vara ute och vad passar då bättre än ett par stiliga solglasögon? Solglasögonen är inte bara en modeaccessoar, de skyddar också optimalt från UV-strålning, oavsett vilken färg eller toning det är på glasen. Även om det är molnigt ute, så släpper molnen igenom 90 procent av UV-strålningen. Därför är det att rekommendera att använda solglasögon även under sommarens mindre soliga stunder. Solglasögonens får din sommar att kännas komplett. De passar dessutom till alla stilar och till tillfällen, såväl till sport som till en fin outfit. Pilotbågar och mönstrade eller transparenta ramar tillhör också sortimentet. Det stora utbudet av solglasögon som Michael Kors erbjuder gör att det finns ett par glasögon för alla!

Michael Kors solglasögon vill synas och bli sedda. Solglasögonen från Michael Kors är lätta att bära och har en utmärkt komfort och passform, så att du knappt märker att du bär dem. Solglasögonen är inte bara en modepryl, de är också bra för din hälsa eftersom ögonen emellanåt behöver vila från kontaktlinsbärande. För att hitta optimal synstyrka erbjuder vi dig ett besök hos en av våra partner-optiker. På Mister Spex hemsida kan du enkelt se vilka bågar som passar dig allra bäst. Du laddar bara upp en bild på dig själv och med hjälp av en webbkamera kan du jämföra mellan olika bågar.

Dina fördelar med att köpa solglasögon hos Mister Spex:

  • Gratis rådgivning på vårt servicenummer 08-55 00 25 60.

  • Glasögonen tillverkas av utbildade optiker

  • Mister Spex erbjuder 90 dagars öppet köp

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo