MARC O'POLO Solglasögon

Marc O'Polo
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
57 Resultat

Marc O’Polo Eyewear-solglasögon

Det svensk-tyska modemärket Marc O’Polo har tillverkat kvalitetskläder sedan 1967 och har utvidgat sitt sortiment av accessoarer med denna stilfulla solglasögonkollektion. Företaget är baserat i Stockholm och har tagit fram en komplett glasögonkollektion som är glamorös och modern. På Mister Spex webbplats hittar du de perfekta bågarna som ger dig en ren, modern look.

Marc O’Polo Eyewear lyckas alltid vara fräsch men samtidigt tidlös i sin design och solglasögonkollektionen är inget undantag. Denna vackra kollektion består av fina och kraftiga bågar som passar dina naturliga drag och erbjuder säregna mönster och nyanser med en modern look. Välj mellan klassiska svarta och bruna bågar som ger en naturlig finish eller tillför en färgklick med röda, blå och guldfärgade modeller.

Det finns ingen anledning att vänta med köpet. Mister Spex har ett fantastiskt sortiment och när du köper några av våra solglasögon levereras de samma dag om du beställer före kl. 14. Våra snabba och spårbara leveranser gör att du får dina favoritbågar snabbt och enkelt, så att du aldrig behöver vänta på dina designsolglasögon.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo