I det virtuella provrummet ser du genast vad som klär dig.

MARC O'POLO Eyewear 
506188 60

Färg: Brun / Havana
Brun / Havana
Brun / Grön
Genomskinlig / Brun / Havana
Grå / Brun
Bågbredd (mm)
135
Prisinkl. moms
1 239 kr
Fri frakt, leverans inom 1 - 5 arbetsdagar
eller
Med styrkainkl. moms
från 1 729 kr
Fri frakt, leverans inom 5 - 14 arbetsdagar
Fri frakt på alla glasögon90 dagars öppet köp

Produktdetaljer

Brygga: 17 mm
Bågbredd: 135 mm
Glashöjd: 43 mm
Glasbredd: 53 mm
Skalmlängd: 140 mm

Märke:
MARC O'POLO Eyewear
Produktnummer:
6844065
Bågfärg:
Havana / Brun
Glasfärg:
Brun
Glasfärg tillverkare:
brown gradient
Spegeleffekt:
Nej
Bågmaterial:
plast
Glasmaterial:
plast
Form:
Fyrkantiga
Typ:
Helbågar
Flexskalm:
Nej
Vikt:
23g
UV400-filter:
Ja
Möjlig för progressiva glas:
Ja

MARC O'POLO EYEWEAR

Det framgångsrika märket, Marc O'Polo Eyewear, har reducerat sina bågar till enbart de nödvändiga delarna. Stilen är med andra ord minimalistisk och helt utan krusiduller. På så vis representerar glasögonen en avslappnad och urban livsstil. Kvalitet och innovation har alltid högsta prioritet. Märket, som har svenska rötter, satsar på material av hög kvalitet, såsom acetat, rostfritt stål och titan. Materialen bearbetas till klassiska glasögonmodeller enligt traditionell hanverkskonst. På så vis skapas en elegant design tillsammans med vackra vintage-influenser. Hornstrukturer och detaljer i grått, grönt och brunt präglar kollektionen. Letar du efter ett par moderna glasögon och värdesätter kvalitet högt på samma gång? Med ett stort urval av cateye-, panto- och rektangulära bågmodeller hittar alla en look som passar.

¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar på www.misterspex.se och i våra svenska Mister Spex butiker. Gäller till och med 2022.11.28, dock endast så länge lagret räcker. Gäller ej för vissa exkluderade varumärken. Ingen utbetalning av rabatt sker i kontanter. Kommersiell distribution förbjuden. Mister Spex allmänna villkor gäller.
20% Rabatten gäller Komfort-, Premium- och Premium-PLUS-glas till enkelslipade glasögon, progressiva glasögon och arbetsplatsglasögon samt till solglasögon med styrka. Erbjudandet gäller ej ytbehandlingar såsom lotuseffekt och blåljusbehandling samt färgade glas (färgton för solglasögon, fotokromatiska och polariserade glas). Erbjudandet gäller till och med 2022-11-28 på misterspex.se och i våra svenska Mister Spex-butiker. Vi undanbeder oss all marknadsföring av rabatten för kommersiella ändamål (t.ex. på webbplatser och bloggar). Vi hänvisar även till våra köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo