Polaroid Solglasögon

Polaroid
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
270 Resultat

Köp Polaroid-solglasögon online från Mister Spex

Polaroid har tillverkat solglasögon med polariserande glas ända sedan 1930-talet. Precisionstillverkade glas med unik teknik i kombination med stilrena, bekväma bågar har gjort märket synonymt med hög kvalitet och tillförlitligt solskydd. Beställ dina Polaroid-solglasögon enkelt och bekvämt på nätet från Mister Spex och upptäck den klara skärpan och den kontrastrika synupplevelsen när du vistas på stranden, kör bil eller åker skidor. Vi erbjuder gratis frakt och öppet köp i 90 dagar.

Polaroid-solglasögon är precis som det låter: solglasögon med polariserande glas. Med hjälp av ett särskilt ljusfilter som integreras i glasen kan bländande reflexer blockeras och ditt synfält blir klarare och kontrastrikare. Polaroid var först med denna teknik och är än i dag en av de ledande tillverkarna av polariserande solglasögon. Köp Polaroid-solglasögon på nätet från Mister Spex och upptäck skillnaden när du är på sjön, rattar genom ett soldränkt landskap eller bara tillbringar långa dagar på stranden.

Unik teknik med originalet

Företaget Polaroid grundades 1937 av Edwin Land och är kanske mest känt för polaroidkameran, ett begrepp som blivit synonymt med den så kallade direktbildskameran med vars hjälp du kan framkalla dina foton direkt i kameran. Men den revolutionerande tekniken tillämpades faktiskt först på solglasögon - redan på trettiotalet lanserades den första kommersiella modellen med polariserande glas. Enkelt förklarat går tekniken ut på att ett raster filtrerar bort horisontellt inkommande ljus, till exempel ljus som reflekteras via vattenspeglar och andra blanka ytor. Vertikalt inkommande ljus, som vanligt dagsljus, släpps däremot igenom filtret och träffar linsen utan att blockeras. Resultatet blir ett seende med högre kontrast jämfört med glasögon utan polariserande glas vilket är en stor fördel i många situationer.

Polaroid har under lång tid förfinat sina polariserande glas och utvecklat teknik som ytterligare förbättrar synupplevelsen. Den patenterande Thermofusion-tekniken ger en skarp och kristallklar synupplevelse. Det polariserande glaset kompletteras dessutom med ett hundraprocentigt UV-filter som filtrerar bort all skadlig ultraviolett strålning på alla våglängder - både UVA-, UVB- och UVC-strålar blockeras på ett tillförlitligt sätt. Glasens yttre lager utgörs av ett stötdämpande och reptåligt skikt som skyddar glasen från yttre påverkan så att du kan ha glädje av dina Polaroid-glasögon under lång tid.

Upptäck fördelarna med ett par äkta Polaroid-solglasögon

Det finns många skäl att bära solglasögon. Den primära anledningen är förstås att skydda ögonen mot skadligt ljus och strålning samt förbättra sikten i starkt solljus. Självklart vill du också se bra ut i dina solbrillor, oavsett om du är på solsemester eller gärna glider runt i dem till vardags. Solglasögon från Polaroid uppfyller alla krav som ställs på ett par bra solglasögon: du får ett ypperligt solskydd som blockerar både skadlig UV-strålning och störande reflexer samtidigt som det finns många olika snygga modeller att välja mellan. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att ge bästa möjliga användarkomfort.

Tillbringar du mycket tid vid vatten eller bakom ratten kommer du att ha särskilt stor nytta av ett par Polaroid-solglasögon. Genom att bländande ljus filtreras bort får du ett klarare synfält och ögonen håller sig pigga under en längre tid. Vid aktiviteter som bilkörning, båtutflykter, skidåkning eller långa promenader längs stranden undviker du störande ljus och kan hålla koncentrationen uppe även under långa dagar. Har du en gång gått över till Polaroid är chansen stor att du blir trogen till märket.

Mister Spex hjälper dig att hitta rätt Polaroid-solglasögon

Här på Mister Spex hittar du många olika modeller från Polaroid för alla typer av stilar och ansiktsformer. Använd vår förvisso icke-polariserande, men ändå smarta filterfunktion till vänster för att begränsa urvalet och hitta ett par som faller just dig i smaken. Du kan bland annat ange rambredd, ansiktsform, bågform, pris, linsfärg och bågfärg. Med tanke på vårt stora urval är filterfunktionen oumbärlig om du exempelvis är ute efter ett par svarta pilotglasögon med guldfärgade bågar. Du sparar tid och får en god överblick direkt på skärmen. Att hitta rätt Polaroid-solglasögon på nätet har aldrig varit enklare. När du valt ut några snygga modeller är det dags för utprovning i vårt virtuella provrum. Klicka helt enkelt på knappen 3D-provning i modellöversikten och aktivera din webbkamera för att se dig själv på skärmen bakom ett par stilrena solbrillor. Lägg favorit paret i varukorgen, gör en beställning och hämta sedan ut dem på posten inom några dagar. Att köpa solglasögon online från Mister Spex är enkelt, bekvämt och tryggt.

Överblick över dina fördelar när du köper Polaroid-solglasögon online från Mister Spex:

  • Öppet köp i 90 dagar - gäller hela vårt sortiment

  • Mycket stort utbud och smart filterfunktion

  • Snabb överblick och all relevant information direkt på skärmen

  • 3D-utrovning med din webbkamera

  • Snabb och spårbar hemleverans

  • Slipade glas med recept

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo