Provlinser

Provlinser

Trial-linser: det enkla bytet för glasögonbärare

Tack vare det eleganta glasögonmodet handlar frågan "kontaktlinser eller glasögon?" i många fall inte längre om den estetiska aspekten, utan om den funktionella aspekten. Du kanske idrottar mycket och skulle vilja dra nytta av fördelarna med kontaktlinser? Om du har varit orolig för att byta till kontaktlinser finns det nu en attraktiv lösning: provlinser från vårt eget märke TrueLens, som gör att du kan testa kompatibiliteten hos kontaktlinser bekvämt och billigt.

Vad är skillnaden mellan provlinser och "normala" linser?

Kort svar: Det finns ingen! Våra provlinser är identiska med motsvarande vanliga kontaktlinser från TrueLens. De ger ett helt realistiskt intryck av bärkomfort, visuellt intryck och hantering. Den enda skillnaden är förpackningsstorleken. Strängt taget skulle termen "provförpackning" vara mer korrekt. Den innehåller antingen en lins (för monthly lenses#) eller fem linser (#daily lenses). Mängderna är avsedda för en testperiod på 30 eller fem dagar, för vilken det krävs två förpackningar i varje fall. Den senare är medvetet utformad på detta sätt - eftersom dina ögon vanligtvis har olika grader av synnedsättning.

Daglinser eller månadslinser som testlinser: vilka är bäst?

Beroende på typ och grad av synfel erbjuder TrueLens ibland både dags- och månadslinser som provlinser. I detta fall spelar dina individuella vanor och preferenser en viktig roll. Dagliga linser tas ut och kastas på kvällen Ingen ytterligare vårdprodukt krävs. På grund av den okomplicerade hanteringen är detta alternativ idealiskt om du bara vill bära kontaktlinser vid vissa tillfällen. Det kan t.ex. vara vid sportaktiviteter, regniga dagar (nyckelord: droppar på glasögonen) eller viktiga möten.

Om du istället vill njuta av bekvämligheten med kontaktlinser varje dag är månadslinser ett bra val. Som namnet antyder håller de i upp till 30 dagar med rätt skötsel. Det faktum att de kan användas flera gånger återspeglas i betydligt lägre kostnader på lång sikt. Daglig rengöring och desinfektion över natten blir snart rutin.

Kontaktlinser från TrueLens på Mister Spex: högkvalitativa och prisvärda

På Mister Spex har vi uteslutande testlinser från vårt eget varumärke TrueLens. Vi arbetar tillsammans med renommerade kontaktlinstillverkare för att säkerställa hög kvalitet. Samtidigt kontrollerar vi alla processer från produktion till leverans och har optimerat dem. Resultatet är ett excellent pris-prestanda-förhållande som är oöverträffat.

 • Hos Mister Spex drar du också nytta av kombinationen av ett billigt onlineköp med en service på plats: För detta ändamål har vi ett nätverk av 500 partneroptiker.

 • Våra partners anpassar dina kontaktlinser professionellt, inklusive ett syntest, för 19,40 euro. Detta kan du bekvämt beställa online.

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo