Biotrue

Biotrue

Biotrue kontaktlinser från Mister Spex

Biotrue kontaktlinser från Mister Spex tillverkas av Bausch & Lomb, en av världens främsta tillverkare av ögonvårdsprodukter, och är ett strålande val om du vill ha högsta komfort hela dagen. Dessa kontaktlinser är inspirerade av ögats naturliga funktion och deras yta efterliknar tårarna i dina egna ögon för att behålla fukt och form.

Biotruelinserna är perfekta för både översynthet och närsynthet och är kända för att minska reflexer och halofenomen även i dåliga ljusförhållanden, vilket ger oöverträffad syn från morgon till kväll. Dessa endagslinser minimerar också effekterna av skadlig UV-strålning. Men kom ihåg att de inte kan ersätta UV-absorberande glasögon, eftersom linserna inte täcker ögonen helt. Biotruelinserna från Mister Spex rekommenderas särskilt för sport och resor och finns i olika förpackningar, från 30 linser till 90 linser per box.

Det har massor med fördelar att köpa Biotruelinserna från Mister Spex, Europas mest omtyckta optiker på nätet. Våra erfarna optiker ger råd innan du väljer linser. Dessutom garanterar vi säkra betalningar, snabba och spårbara leveranser och öppet köp.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo