Clariti kontaktlinser från Mister Spex

Clariti kontaktlinser från Mister Spex är en kvalitetsprodukt från CooperVision, en av världens populäraste tillverkare av ögonvårdsprodukter, och känns bekväma och fräscha hela dagen. Linserna är gjorda av silikonhydrogel med den unika AquaGen-tekniken. Därför är Claritiprodukterna mycket bra på att släppa igenom syre till hornhinnan och hålla kvar ögonens naturliga fuktighet.

Clariti kontaktlinser från Mister Spex finns i tre olika varianter, nämligen Clariti 1, Clariti Toric och Clariti Multi-focal. Clariti 1 är ett strålande val om du behöver korrigera närsynthet och översynthet. Om du lider av astigmatism bör du välja Clariti Toric. Den som lider av ålderssynthet kan dra fördel av kontaktlinserna Clariti Multi-focal. Dessa produkter rekommenderas särskilt för personer som sysslar med idrott, reser eller har en dynamisk och aktiv livsstil, eftersom de ger den absoluta frihet och de fördelar som är förknippade med endagslinser.

Det är en lätt match att hitta rätt par Clariti kontaktlinser från Mister Spex, Europas ledande optiker på nätet, eftersom du alltid kan få hjälp av våra utbildade och vänliga optiker via telefon. Dessutom erbjuder vi öppet köp och snabb leverans, så att du kan handla på nätet utan krångel.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo