Jimmy Choo

Jimmy Choo

En lyxig ”must-have” accessoar: Jimmy Choo solglasögon.

Vara djärv. Var utmanande. Var självsäker. Allt är möjligt med rätt par Jimmy Choo solglasögon. Mest känt är Jimmy Choo för sina skor, men märket är specialiserat på ett brett utbud av lyxaccessoarer. Med Jimmy Choo solglasögon tillför du omedelbart en trendig känsla till varje look. Hos Mister Spex finns ett fantastiskt urval av solglasögon från Jimmy Choo, till konkurrenskraftiga priser, så att du kan göra dem till en självklar del av din garderob.

Bli glamorös utan minsta ansträngning i Jimmy Choo solglasögon

Se lika mystisk och glamorös ut som en filmstjärna i ett par fantastiska Jimmy Choo solglasögon. Beställ dem från Mister Spex och välj bland ett brett utbud av otroligt eleganta bågar. Vi har cat-eye, aviator, runda, och mer därtill. Oavsett om du vill ha något som är trendigt eller sofistikerat, så har Mister Spex rätt Jimmy Choo solglasögon för dig.

Utöver en elegant designen har Jimmy Choo solglasögon från Mister Spex 100% UV-skydd. Alla modeller har härdat glas av högsta kvalitet samt en antireflexbehandling. Oavsett vad som står på ditt schema så vet du att dina ögon är skyddade från skadliga solstrålar.

Prova Jimmy Choo solglasögon - var du än är!

När du investerar i ett par lyxiga solglasögon vill du såklart att de ska vara perfekta. Det betyder att de ska harmonisera med dina ansiktsdrag för att ge en smickrande effekt.

Hos Mister Spex är det enkelt att kolla detta - du kan prova alla solglasögonpar i vårt digitala provrum.

Så här fungerar det: välj ett par solglasögon som du gillar. Klicka på kameraikonen och ladda upp ett foto av dig själv eller ta ett nytt foto med din webbkamera. Med bara några få klick kan du sedan virtuellt placera solglasögon i ansiktet. Att komma fram till vilket par du gillar bäst har aldrig varit enklare! Du kan till och med dela fotot på Facebook för att få feedback från dina trendkänsliga vänner.

Använd vårt filter för ansiktsform och hitta de mest smickrande solglasögonen någonsin

Om du behöver mer hjälp med att begränsa urvalet för att hitta ett perfekt par Jimmy Choo solglasögon kan du prova vårt filter för ansiktsform. Klicka bara på den form som motsvarar ditt ansikte - oval, rund, hjärtformad eller fyrkantig - så visar vi de bågar som troligast ser bäst ut på dig. Vår rekommendation kommer att spara dig tid och se till att du älskar dina solglasögon när de kommer!

Det finns även fler sätt att förfina din sökning. Om du har en viss båge eller glasfärg i åtanke, eller ett visst pris eller material, kommer våra filter att hjälpa dig.

Vi har Jimmy Choo bågar för slipade glas

Om du letar efter slipade solglasögon har vi ett spännande utbud av Jimmy Choo-bågar som kan slipas med din styrka. Använd filtret för recept för att bläddra bland tillgängliga alternativ. Hos Mister Spex är det enkelt att skräddarsy dina solglasögon efter dina behov. Fyll bara i informationen från ditt recept från din optiker när du går igenom beställningsprocessen.

Njut av problemfri shopping dygnet runt

Det finns inget bättre än att shoppa i lugn och ro online. Det är därför vi erbjuder Fri frakt på alla beställningar med slipade glasögon och solglasögon. och öppet köp om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp. Returer på solglasögon är också gratis, och vår trevliga kundtjänst är redo att svara på dina frågor och se till att du får den hjälp du behöver. Hos Mister Spex kan du handla tryggt, varje dag.

Hitta dina Jimmy Choo solglasögon online hos Mister Spex

Om du letar efter den ultimata accessoaren till din drömsemester i solen, eller om du bara vill ha en känsla av lyx för att lysa upp vardagen, så är Jimmy Choo solglasögon lösningen. Och att hitta rätt par för digär enkelt och bekvämt när du handlar online hos Mister Spex.

Det finns många skäl till att beställa dina Jimmy Choo solglasögon från Mister Spex. Ta del av dessa fördelar och mer:

  • Fri frakt på alla beställningar med slipade glasögon och solglasögon.

  • Riskfri shopping med öppet köp (och gratis retur på solglasögon!)

  • Glas av hög kvalitet som ger bästa UV-skydd

  • Ett digitalt provrum för att enkelt se vilka bågar som passar

  • Massor av modeller som passar slipade glas

  • Erfaren och effektiv kundtjänst

  • Konkurrenskraftiga priser

Djärv elegans kan bli din look den här säsongen med Jimmy Choo solglasögon. Beställ ditt par idag från Mister Spex!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo