Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
139 Resultat

Solglasögon från Guess

Sedan 80-talet har varumärket Guess varit välkänt i modebranschen. Guess glasögon har en klassisk stil, i kombination med modern design. Här hittar du ljusa färger såväl som traditionella toner av brunt och svart. Guess-glasögonbågar kännetecknas av sin höga kvalitet och lämplighet för vardagsbruk samt av en mångsidig design. Från runt till fyrkantigt - du hittar Guess glasögon i otaliga variationer i Mister Spex sortiment.

Tidlös och djärv - det är Guess

Bröderna Paul och Maurice Marciano grundade varumärket 1981 i USA, vilket ganska snabbt lockade till sig uppmärksamhet. Guess imponerade inte bara på sina fans med trendigt mode, utan också med sin reklam med modeller som Claudia Schiffer, Anna Nicole Smith och Paris Hilton. Förutom de eftertraktade Guess-väskorna är glasögon från Guess lika populära bland kunder över hela världen. I Guess sortiment hittar du högkvalitativa modeller i både plast och metall.

Är du ute efter Guess glasögon i vintage-look?

Välj den runda panto-formen eller de attraktiva ”cat-eye” bågarna. Guess glasögon är framförallt färgglada och mångsidiga. Du hittar även bågar i Havana-färg med en blandning av röda och blå och gula nyanser. Flera nyanser av brunt eller svart kan kombineras med vilken outfit som helst.

Är du inte helt säker på vilken modell som passar din ansiktsform kan vi hjälpa dig via vår ansiktsformsguide. Se efter i spegeln vilken ansiktsform du har: oval, fyrkantig, rund eller hjärtformad. Klicka på filtret för ansiktsform till vänster på sidan och få en lista med förslag från oss på Mister Spex.

Glasögon från Guess hos Mister Spex

Vi förstår hur viktigt det är att se hur glasögonen faktiskt kommer att sitta på just ditt ansikte. Därför tycker vi att du ska prova vårt digitala provrum! Ladda bara upp en bild eller prova direkt med din webbkamera och se hur de olika modellerna passar på just ditt ansikte. Testa hur många Guess-glasögon du vill, allt utan att lämna hemmet. När du har hittat ett urval får du möjligheten att låna upp till 4 bågar i taget för att prova hemma, helt kostnadsfritt. I 10 dagar kan du prova och visa vänner och familj tills du hittar den rätta bågen för dig. Har du hittat din favorit? Returnera och beställ de valda glasögonen online, utifrån ditt recept. Klart! Dina nya glasögon levereras till dig inom 5–14 dagar. Ta del av alla Mister Spex fördelar:

  • Brett utbud av 3 000 designglasögon

  • Högkvalitativa enkelslipade antireflexbehandlade och reptåliga plastglas

  • Glasögonen slipas och monteras i vår egen verkstad i Berlin

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo