Solglasögon

Oversized solglasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
2 482 Resultat

Stora solglasögon på Mister Spex

Med solglasögon säger vi ibland ju större desto bättre. Det är därför vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av stora solglasögon på Mister Spex. De lockande modellerna som vi har att erbjuda är extremt fashionabla i sommar, med super-star-look som alltid fångar någons öga. Bläddra igenom listan av over sized solglasögon på Mister Spex, eller välj något av de bästa toppvarumärkena vi har att erbjuda, naturligtvis inklusive ikoniska Ray-Ban, sportiga Oakleys och glamorösa D&G, bland många andra.

Förutom att det är ett mycket eftertraktat modetillbehör, erbjuder stora solglasögon också ökat skydd mot UV-ljus med en mycket större yt-skydd än med vanliga mindre solglasögon. Av samma anledning kommer du inte längre att besväras av vind eller damm eftersom hela ögonområdet skyddas av stora solglasögon. För att hantera den ökade storleken är både bågarna och glasen ofta mycket hårdare än vanliga bågar, vilket innebär att de har ökad livslängd och slitstyrka.

Med tanke på alla dessa punkter är det ingen överraskning att stora solglasögon är en sådan hit bland kändisar, och en favorit för Jessica Simpson och Mary-Kate Olsen bland många andra, eller att stora solglasögon är så fashionabla denna sommar. Dessutom passar överdimensionerade solglasögon till alla ansiktsformer. Mister Spex erbjuder också ett digitalt provrum, vilket innebär att du kan prova på alla våra glasögon hemifrån genom att helt enkelt ladda upp en bild.

Hos Mister Spex är kundservice vår högsta prioritet, så om du har några frågor angående stora solglasögon, låt vårt team hjälpa dig via e-post eller telefon under våra öppettider.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo