Prada Linea Rossa Solglasögon

Prada Linea Rossa

Prada Linea Rossa solglasögon

Prada Linea Rossa är ett varumärke under Milanos modehus Prada riktad till en yngre, mer aktiv målgrupp. Prada Linea Rossa solglasögon kan identifieras med hjälp av den röda linjen med vita Prada-bokstäver på bågens skalm. Solglasögon från Prada Linea Rossa är i grunden baserade på klassiska former, färger och kombinerar medvetet dessa funktioner i syfte för sportsliga aktiviteter. Majoriteten av sortimentet erbjuder diskret design i bruna och svarta toner - med några speciella detaljer och överraskningar i looken.

En favorit från Prada Linea Rossa solglasögonkollektionen är PS 52GS. Dessa solglasögon har klassiska glas i pilotform och en diskret design. Skalmarna är breda och tydligt definierade. I brons/brunt kan dessa Prada-solglasögon att komplettera vilken stil som helst, med en touch av italiensk chic.

Prada PS 01LS 0BU3M1 är en modell med en cool och sportig känsla. Designen skapar en modern, urban look och den röda modellen kommer garanterat ge dig uppmärksamhet! Oavsett tillfälle är dessa Prada Linea Rossa solglasögon den perfekta accessoaren.

Beställ dina Prada Linea Rossa solglasögon enkelt online hos Mister Spex. Sök först efter din favoritmodell. Spana sedan in de olika produktbilderna och få en 360-gradersvy på de enskilda produktsidorna. Du kan till och med prova på Prada Linea Rossa solglasögon online via vårt digitala provrum!

När du hittat rätt par Prada Linea Rossa solglasögon, placera din beställning och få hem dem med snabb leverans. Skulle du mot förmodan ångra ditt köp erbjuder vi dessutom fria returer på alla solglasögon.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo