Oakley Glasögon

Oakley
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
153 Resultat

Hitta dina nya Oakley-glasögon online hos Mister Spex

Köp billiga Oakley-glasögon från *Mister Spex, ditt glasögonproffs på nätet. Oakley är en tillverkare som gjort sig känd för innovativ teknik och tilltalande design, och är sedan länge toppidrottarnas självklara val. Utforska vårt breda sortiment av Oakley-glasögon på vår webbplats. Prova sedan ut sportglasögonen i det virtuella provrummet genom att använda din webbkamera. Med ett par sportiga solbrillor från Mister Spex är du redo att anta de tuffaste utmaningarna!*

Oakley-glasögon är ett känt begrepp bland elitidrottare och äventyrare. Med sin kvalitet och innovativa egenskaper har de länge tillhört standardutrustningen för löpare och cyklister som presterar på absolut toppnivå. Den karakteristiska designen är både funktionell och en omisskännlig stilmarkör. Om du vill vara säker på att få något av det bästa marknaden har att erbjuda i fråga om material och tekniska egenskaper och samtidigt visa upp en trendig look när du tränar och tävlar är det glasögon från Oakley som gäller.

På Mister Spex hittar du just nu hundratals billiga Oakley-glasögon som alla är unikt utformade för specifika ändamål eller preferenser. Oavsett om du är en golfentusiast, spelar tennis, älskar att fiska eller utövar en annan sport kommer du att hitta ett par Oakley-glasögon som passar just dig. Vårt koncept går ut på att erbjuda dig som kund ett stort urval av glasögon till attraktiva priser, ge dig all vägledning du behöver - inklusive utprovning online i 3D med hjälp av din webbkamera - och sedan säkerställa smidig betalning och generösa leveransvillkor. Att köpa solglasögon på nätet har aldrig varit enklare - och inte heller tryggare. Mister Spex står för trygg e handel och är en innovativ aktör på optikermarknaden.

Innovation är också Oakleys signum. Sedan företaget grundades 1975 av amerikanen Jim Jannard har målet varit att ge konsumenterna något bättre, funktionellare och mer tekniskt avancerat än någon trodde var möjligt. Resultatet av de storslagna visionerna är årtionden av utveckling som gagnat alla sportentusiaster. Och än i dag ligger tillverkaren från Kalifornien i framkanten när det gäller design och tekniska innovationer, vilket inte minst märks på alla företagets nyheter lanserar. Samtidigt kan du känna dig säker på att ett par glasögon från Oakley håller under lång tid och är väl värda en investering. Hittar du en snygg båge och ser till att glasen uppfyller alla dina krav kan du se fram emot många års problemfri användning.

Oakley-glasögon för en aktiv livsstil utan kompromisser

Det finns sportglasögon och så finns det Oakley-glasögon. Tack vare högteknologisk utveckling och en vilja till ständig innovation har företaget välförtjänt nått en position bland användarna många av konkurrenterna bara kan drömma om. Hårt arbete ligger dock bakom framgången. Företaget äger ett stort antal patent på tekniska lösningar som ligger till grund för tillverkningen, och utvecklingen sker ofta i samarbete med toppidrottsmän under tuffa förhållanden. Några av de mest kända egenskaperna förtjänar att framhävas särskilt:

  • Oakley High Definition Optics®: Patenterad teknik för linser som förvränger inkommande ljus minimalt och ger dig fantastisk synskärpa.

  • HDPolarized Technology: I förhållanden med stark sol och reflekterande ljus, exempelvis vid vatten och i snötäckta landskap, ställs höga krav på solglasögon. Denna polariserande teknik hanterar störande bländning och reflexer på ett unikt sätt som du måste uppleva på egen hand.

  • Enastående stöttålighet: Oakley-glasögon är konstruerade för att tåla enorm belastning och skyddar dina ögon från flygande föremål och vid fall.

  • OO® Red Iridium®: Denna filterteknik har tagits fram för att öka kontrasten och minimera inverkan från reflekterande ljus vid exempelvis cykling.

  • Oakley Plutonite®: Oakleys solglasögon är försedda med ett helomfattande UV-skydd. All skadlig UV-strålning blockeras utan att försämra synskärpan.

Dessa avancerade tekniker i kombination ger ett par sportglasögon i världsklass, med vilka du är redo att möta alla tänkbara utmaningar. Köp ett par billiga Oakley-glasögon på nätet från Mister Spex så är du väl rustad inför kommande äventyr samtidigt som du sparar en rejäl slant. Och även om du prioriterar prestanda kommer du inte att bli missnöjd med vare sig passformen eller den stilrena designen.

Mister Spex erbjudande: köp billiga sportglasögon online av ett proffs

Det finns många skäl att välja Mister Spex och beställa dina nya Oakley-glasögon direkt på nätet. Som kund hos oss får du:

  • Ett heltäckande sortiment att välja mellan

  • En överskådlig filterfunktion som hjälper dig att hitta rätt båge och glas

  • Möjlighet att prova ut bågar online i vårt virtuella provrum med hjälp av din webbkamera

  • Slipade glas till dina sportglasögon - ange helt enkelt värdena från ditt optikerrecept

  • Snabb leverans och tillgänglig, kunnig support

Mister Spex är ingen vanlig e-butik. Istället kan du betrakta oss som din optiker på nätet. Vi har nödvändig kompetens både i fråga om glas och bågar, och håller oss alltid uppdaterade med de nyaste produkterna och de senaste trenderna. Vi är billiga, snabba och brinner för vår affärsidé: att tillhandahålla billiga märkesglasögon till dig med förmånliga villkor och bästa tänkbara service. Så utnyttja vårt framgångskoncept och beställ dina Oakley-glasögon i vår nätbutik redan i dag!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo