Glasögon för rund ansiktsform

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
5 419 Resultat

Elegans till ditt runda fina ansikte

Runda ansikten behöver glasögon som är precis motsatsen, nämligen kantiga! Hos Mister Spex hittar du bågar till alla ansiktsformer och tillfällen. För att få tag på rätt glasögon ska du utgå från formen på ditt ansikte. Ett runt ansikte är ungefär lika brett som det är långt. För att inte förstärka det runda ska bågarna inte vara just runda.

Hos oss på Mister Spex hittar du lätt och enkelt glasögon för din ansiktsform! För runda ansikten finns det många modeller att välja på. Att undvika är runda glasögon som får ditt ansikte att se rundare ut. Rektangulära bågar är därför att föredra, då fokus då kommer på den övre delen av ansiktet. En betoning på den övre delen av ansiktet är bra eftersom uppmärksamheten då dras dit och ansiktet därmed inte upplevs lika runt. Smala glasögon är också att föredra, de ger intrycket av ett smalare ansikte. Ramlösa bågar kan vara optimala om dina kinder är markanta och glasögonens höjd betonar den vertikala linjen. Kontrastrika bågar stimulerar också ditt ansikte och får det att verka mindre runt. Satsa alltså på smalt, diskret eller kantigt!

Kantiga glasögonformer får ansiktet att verka smalare och ger det mer konturer. Ett runt ansikte kan ofta ge ett intryck av att vara kort och litet, då hjälper ett par markanta bågar att få det att verka mindre runt och det ser då också lite längre ut. Här hos Mister Spex finns otaliga glasögon som passar till lite rundare ansiktskonturer, från många toppmärken att välja på.

Är du inte säker på vilka bågar du vill ha eller kanske inte ens är säker på vilken ansiktsform du har? Inga problem! Med vårt suveräna online-verktyg kan du enkelt testa dig fram tills du hittar dina favoritglasögon. Det gör du genom att använda din webbkamera eller ladda upp ett foto av dig själv. När du gjort det kan du testa så många glasögon du vill på ditt ansikte, helt gratis. Kan du inte bestämma dig på egen hand kan du dela dessa foton på facebook och be om dina vänners omdömen.

Några fler fördelar med att beställa dina glasögon hos Mister Spex:

Flera fördelar med att beställa dina glasögon hos Mister Spex:

  • 90 dagars öppet köp

  • Prova glasögonen hemma i lugn och ro innan du bestämmer dig

  • Gratis hemlån – upp till fyra bågar i 10 dagar

  • Få optiker kan matcha urvalet på Mister Spex - Välj på över 4500 modeller

  • Endast glasögon av toppenkvalitet

Om du har frågor eller behöver hjälp så hjälper gärna en av våra utbildade optiker dig när du ringer vår kundservice.

  • ¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar. Rabattkoden ger dig 20% rabatt och gäller på våra glasögon- och solglasögonbågar, inklusive utvalda glaspaket. Rabatten är giltig till och med 2024-03-06 på www.misterspex.se och i våra Mister Spex-butiker, men bara så längre lagret räcker. Vi betalar inte ut rabattens värde i kontanter. Rabatten går inte att använda på exkluderade märken enligt Mister Spex köpvillkor. Rabatten går inte heller att kombinera med andra rabatter, erbjudanden eller kampanjer. Kommersiell marknadsföring av rabatten är förbjuden. Vi hänvisar även till misterspex.se gällande köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo