Cateye glasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
1 156 Resultat

Visa upp din glamorösa känsla för stil med ett par cat-eye glasögon från Mister Spex

Med en så unik glasögondesign är det ingen överraskning att fler människor söker efter cat-eye glasögon för att ta sin outfit till nästa nivå. Våra cat-eye glasögon kommer från världsberömda designers som Burberry, Adidas, Dolce & Gabbana och många fler. Oavsett personlig stil kommer du säkert att hitta ett par cat-eye glasögon som passar dig perfekt. Hos Mister Spex kan du prova innan du köper och du har alltid fri frakt på alla beställningar med slipade glasögon och solglasögon.

Skaffa en trendig look med snygga cat-eye glasögon

Inspirerad av glasögonmode från 1960-talet är cat-eye glasögon eleganta och bäst av allt fungerar de briljant med en mängd olika kläder och tillfällen, vilket gör dem till en extremt trendig och mångsidig produkt..

Från bågar med en cool horneffekt till färgglada, moderna bågar, cat-eye glasögon i vårt sortiment täcker alla krav du kan föreställa dig. Med en rad cat-eye glasögon från globalt hyllade designers kan du vara säker på att dina nya glasögon inte bara ser fantastiska ut, de är också hållbara och väl utformade. Vårt sortiment av cat-eye glasögon har bågar från designers inklusive:

  • Dolce & Gabbana

  • Boss Orange

  • Gucci

  • Diesel

  • Marc Jacobs

  • Prada, och många fler.

  • ### Se hur snygg du ser ut i cat-eye glasögon med hjälp av vårt digitala provrum.

Att prova på dina glasögon är en viktig del av processen att köpa nya glasögon. När allt kommer omkring kanske du gillar bågen, men gillar du hur det ser ut på? Med vårt digitala provrum är det enkelt att ta reda på hur bra ett par cat-eye glasögon passar dig. Ladda bara upp ett foto eller slå på din webbkamera för att bläddra igenom vår samling av cat-eye glasögon med en virtuell version av glasögonen på din bild. På det här sättet vet du hur de ser ut på dig innan de ens har kommit.

Naturligtvis vet vi också att glasögonen kan sitta hur bra som helst men att de inte känns bra i verkliga livet. Om du inte är nöjd med dina cat-eye glasögon, har du alltid *90 dagars öppet köp och full återbetalning, även på slipade glas.*

Välj precis rätt glaspaket för dina bågar

Bågen väljer du för en snygg stil, men glasen tjänar ett dubbelt syfte: både funktion och stil. När det gäller funktion gör vår onlinebutik det enkelt att för dig att beställa dina glasögon med glasögonrecept.

Cat-eye glasögon från Mister Spex: högkvalitativa glasögon, billiga priser, utmärkt service

Oavsett vilket par cat-eye glasögon du bestämmer dig för, kommer ta dig till nästa nivå av stilfullhet. På Mister Spex får du dessutom designade cat-eye glasögon till konkurrenskraftiga priser, vilket gör vårt erbjudande svårt att slå. För att stötta ditt köp ännu mer erbjuder vi *Fri frakt på alla glasögon!.*

+

  • ¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar. Rabattkoden ger dig 20% rabatt och gäller på våra glasögon- och solglasögonbågar, inklusive utvalda glaspaket. Rabatten är giltig till och med 2024-03-06 på www.misterspex.se och i våra Mister Spex-butiker, men bara så längre lagret räcker. Vi betalar inte ut rabattens värde i kontanter. Rabatten går inte att använda på exkluderade märken enligt Mister Spex köpvillkor. Rabatten går inte heller att kombinera med andra rabatter, erbjudanden eller kampanjer. Kommersiell marknadsföring av rabatten är förbjuden. Vi hänvisar även till misterspex.se gällande köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo